Rooney orvosin az Evertonnál

A Manchester United támadója, Wayne Rooney a mai napon orvosi vizsgálaton esik át az Evertonnál, mielõtt visszatérne nevelõegyesületéhez.


A Stolverkosok 13 év után igazolhatják vissza a 31 éves játékost. Rooney-t 2004-ben 20 millió fontért adta el a liverpooli gárda a manchesterieknek, ám úgy néz ki, a hétvégén hivatalossá válhat visszatérése.

 

Rooney a Mersey-partiaknál mutatkozott be a Premier League-ben még 16 évesen, és a visszatérése része annak a megállapodásnak, mellyel a United leigazolja Romelu Lukakut.

 

Ronald Koeman még márciusban nyilatkozott arról, hogy szeretné, ha Rooney visszatérne a Goodison Parkba, a Sky Sports pedig múlt héten arról számolt be, hogy a két klub megegyezett a játékos átigazolásában. Ráadásul maga a játékos azt nyilatkozta, csak az Everton lenne az a PL-klub, amelyhez távozna a Unitedtõl.

 

 

Louis van Gaal irányítása alatt nehéz szezont futott a támadó, majd Jose Mourinho alatt nem kapott rendszeres lehetõséget. Megpróbált középsõ középpályásként szerepelni, de azon a poszton sem tudta beverekedni magát a United és az angol válogatott kezdõjébe.

 

A Goodison Parkban nagyobb eséllyel szerepelhet kezdõként. Ott, ahol korábban 77 alkalommal lépett pályára és 17 gólt szerzett két szezon alatt. A Vörös Ördögök számára Rooney eligazolása ellenére is az egyik legnagyobb játékos lesz, aki több mint 500 mérkõzésen 251 gólt termelt.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!