Lukaku: A legnagyobb klubhoz igazolok

Romelu Lukaku nagyon örül annak, hogy a Manchester United játékosa lesz és elmondta, a világ legnagyobb klubjához igazol.


Miután Los Angeles-ben átesett az orvosi vizsgálaton, hamarosan véglegessé válhat 90 millió fontos átigazolása (75 millió + 15 millió esetleges bónuszokkal), az Everton gólvágója elmondta, a Chelsea érdeklõdése ellenére állta szavát és Jose Mourinho csapatához szerzõdik.

 

"Ki mondana nemet a világ legnagyobb klubjának?" - kezdte mondandóját az ESPN-nek.

 

"Anglia legjobb stadionja. A legjobb szurkolótábor. Ez a tökéletes lehetõség. Mindig azt mondtam, olyan csapatban akarok játszani, mely minden trófeáért harcban van."

 

"Úgy vélem, jelen pillanatban a Manchester United domináns csapat, uralkodó erõ akar lenni. Ha megnézed a történelmüket, az mindent elmond."

 

"Hogy egy ilyen csapat tagja lehetek, az az, amit igazán akartam. Hálás vagyok a lehetõségért, amit kaptam."

 

 

"Az agyam már be volt állítva erre. Álltam a szavam és nem nézek vissza. Amióta felkerestek, nem nézek vissza és már mentálisan is készülök arra, hogy a csapat tagja leszek."

 

"Ez az a lehetõség, amit gyerekkorom óta szerettem volna. Amikor a Unitedtól felhívtak, nem kellett kétszer átgondolnom a dolgot. Szóval nagyon örülök annak, hogy a történelmük része lehetek."

 

A Sky Sports News HQ információja szerint a Vörös Ördögök 75 millió fontot fizetnek ki Lukakuért, ami tovább nõhet 15 millió fonttal, valamint Wayne Rooney visszatér az Evertonhoz.

 

Közben a Los Angeles-i rendõrség megerõsítette, elõállították Lukakut, amiért egy buli túl hangosra sikeredett nyaralása közben. Emiatt október 2-án meg kell jelennie majd a bíróságon az Egyesült Államokban.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!