Pereira lenyûgözné Mourinhot

Andreas Pereira nyári küldetésének tekinti, hogy lenyûgözze Jose Mourinhot és bekerüljön a menedzser terveibe az elõttünk álló szezont tekintve, miután visszatért spanyolországi kölcsönjátékából.


A tehetséges brazil játékos fejlõdése tovább haladt a 2016/17-es szezonban, miután a La Ligában szereplõ Granada együttesében futballozhatott, és 37 találkozón 5 találatot jegyzett. Annak ellenére, hogy ideiglenes csapata csalódást keltõen kiesett az elsõ osztályból, Andreas úgy érzi, ez a tapasztalat teljes mértékben kifizetõdõ számára.

Az Aon által támogatott túra alatt az MUTV hétfõ reggel edzés elõtt elkapta egy rövid interjú erejéig a játékost jelenlegi állomáshelyükön, Los Angeles-ben.


Üdv ismét a klubnál. Milyen tapasztalatokat gyûjtöttél kölcsönjátékod alatt?
Jó tapasztalat volt ez számomra, nagyon sok dolgot tanultam, és remélhetõleg most hasznosítani tudom majd õket visszatérve a Unitedhez.

Azáltal, hogy Dél-Spanyolországban szerepelhettél, bizonyára hozzászoktál ehhez a forró, los angeles-i idõjáráshoz.
Igen, igazán megszoktam ezt a fajta idõjárást. Nagy a forróság, és ebben a melegben nagyon nehéz edzeni.

Mit hoznak magukkal ezek a körülmények az edzést tekintve?
A nagy forróság miatt jól fel tudjuk szívni magunkat a szezonra, hozzászokunk ehhez. Jó dolog ilyen idõjárási körülmények mellett edzeni.

 

 

 


Noha élvezted a kölcsönjátékod, ugyanakkor jó, hogy ismét United mezben szerepelhetsz?
Igen, nagy boldogsággal tölt el, hogy visszatértem, és hogy részese lehetek a csapatnak. Megpróbálom a legjobb teljesítményem nyújtani, hogy itt maradhassak, és fontos szerepet kapjak a szezonban, valamint segítsem a csapattársaim és lenyûgözzem a menedzsert.

Milyen érzés volt az elmúlt szezont kívülállóként szemlélni, látni az eredményeket és a teljesítményeket?
Természetesen ezek mind megfordultak a fejemben, azonban amikor kölcsönben játszottam, arra koncentráltam, hogy jól teljesítsek, sokat fejlõdjek, sokat tanuljak, és visszatérve még jobban készen álljak a játékra és segítségére legyek a csapattársaimnak itt.

Jó elõjel lehet számodra a tény, hogy a tavalyi szezonban sok fiatal játékos kapott lehetõséget?
Ösztönöz engem, ugyanis az itteni emberek bíznak a fiatal játékosokban. Nagyon boldog vagyok miattuk, és én is tagja szeretnék lenni a csapatnak.

Végül pedig, elégedett vagy, hogy a csapatban láthatod Lindelöföt és Lukakut?
Igen, nagyon is jó itt látni õket, nagyon boldog vagyok amiatt, hogy velünk vannak. Remélhetõleg nagyon sokat tudnak segíteni nekünk az elõttünk álló szezon alatt, és az elkövetkezendõ években.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!