Lukaku több gólt ígér a Unitedben

Romelu Lukaku megkezdte a gólgyártást a Manchester United színeiben, miután eredményes tudott lenni a Real Salt Lake felett aratott felkészülési mérkõzésen.


A belga csatár tette pedig döntõ jelentõségûnek bizonyult a Rio Tinto Stadiumban, ugyanis góljával hátrányból tudott fordítani a csapat, és így az LA Galaxy korábbi legyõzését követõen már két mérkõzésbõl két gyõzelemmel állnak jelenleg a klub Egyesült Államokbeli túráján. 

 

A MUTV-nek a mérkõzést követõen nyilatkozva a United eddigi legnagyobb nyári igazolása természetesen elégedett volt, hogy hamar sikerült megtörnie a jeget a gólszerzést tekintve és magabiztos azt illetõen, hogy mindez csak az elsõ volt számára a sorban.

 

"Azért jöttem, hogy gólokat szerezzek és a csapat játékának sarokpontja legyek" - kezdte.

 

"A Manchester Unitednél gyõzelemre játszunk és számomra is ugyanez a mentalitás az érvényes, amikor pályára lépek."

 

"Elsõ naptól kezdve, amikor elõször találkoztam a menedzserrel Los Angelesben, azt érzem, hogy valami nagyon különleges történik velem. De az csak rajtunk múlik, hogy mindez valósággá is válik-e; minden nap keményen kell dolgoznunk, teljesítenünk kell a felkészülési mérkõzéseken és készen kell állnunk az új szezonra."

 

"Rengeteg csapattársamat ismerem már korábbról, többen konkrétan a szomszédaim! Nem vett igénybe sok idõt számomra, hogy beilleszkedjek, és az a célom, hogy a csapat egyik húzóembere legyek, aki gyõzelemhez segíti a társait. Ahogy már korábban elmondtam, nagyon régóta várok erre a lehetõségre. Most itt vagyok, és az a feladatom, hogy keményen dolgozva jól teljesítsek."

 

 

A Real Salt Lake elleni mérkõzésrõl nyilatkozva Lukaku elmondta, a Unitednek keményen meg kellett dolgoznia a gyõzelemért, de a Vörös Ördögök játékstílusát pozitív elõjelként tekinti az elõttük álló Manchester City, Real Madrid és Barcelona elleni mérkõzésekre.

 

"Eddig nagyon jól alakul számunkra a felkészülési szezon" - tette hozzá.

 

"Nagyon keményen dolgozunk azért, hogy felkészüljünk a szezonra, ahol kõkemény harc vár ránk, emellett pedig mindenki azért dolgozik, hogy helyet követeljen magának a kezdõcsapatban."

 

"Természetesen a menedzser is ezt várja el tõlünk. Azt akarja, hogy felkészültek legyünk, szórakoztató futballt játszunk és jól szervezettek legyünk. Még a korábbiaknál is keményebben fogunk dolgozni az edzéseken és remélhetõleg a következõ ellenfeleink ellen is készen fogunk állni."

 

"A Real Salt Lake egy kissé sokkolt bennünket - de tudtuk, hogy õk egy jó csapat, akiket jól felkészítettek. Minden egyes alkalommal, amikor nagy iramban játszottunk, akkor jól teljesítettünk. Tovább kell fejlõdnünk, mert mostantól egyre jobb és jobb ellenfelek ellen játszunk majd, akik ellen emelnünk kell a tétet."

 

"A félidõ elõtti utolsó öt perc nagyon kemény volt. Fizikálisan nagyon kemény munkát végzünk, a második félidõben pedig nagyon sok lehetõséget dolgoztunk ki. Gólt nem tudtunk akkor szerezni, de legalább fizikálisan mindenki egészséges és keményen dolgozik, ami nagyon jó számunkra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!