Hírek a sérültekrõl

Jose Mourinho friss hírekkel szolgált Ashley Youngról, Marcos Rojóról és Luke Shaw-ról, akik bár sérültek, ott vannak az idei túrán.


A három játékos is elutazott az Egyesült Államokba a teljes kerettel, hogy tovább folytassák felépülésüket azután, hogy megsérültek az elõzõ szezonban.

 

Shaw még a Swansea elleni bajnokin szenvedett szalagsérülést május elején, Young pedig a Celta Vigo elleni EL-elõdöntõ elsõ felvonásában sérült meg, szintén májusban.

 

Egy körrel korábban, még az Anderlecht ellen szenvedett térdszalag-sérülést Rojo, ugyanolyan sérülést és ugyanazon a meccsen, mint amilyet Zlatan Ibrahimovic szenvedett el.

 

Annak ellenére, hogy a túrán nem tudnak pályára lépni, Mourinho azt akarta, hogy a trió is a keret tagja legyen az USA-ban és nagyon örül annak, ahogyan felépülésük halad.

 

"Jó, hogy itt vannak, jó nekik, hogy velünk vannak és felépülésük a keret tagjaiként halad elõre" - nyilatkozta a menedzser. 

 

 

"Nincs esély arra, hogy a Premier League kezdetére felépüljenek. Luke Shaw lesz az elsõ, Marcos az utolsó és Ash köztük fog felépülni. Luke szeptemberre, Young októberre, míg Rojo decemberre, vagy talán januárra gyógyulhat fel."

 

"Nagyon erõs a keret és jó, hogy együtt vannak. Fontos nekik, hogy velünk vannak és nem Manchesterben dolgoznak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!