Romelu nem tudott nemet mondani

Romelu Lukaku elismerte, miután meghallgatta Jose Mourinho terveit a klub újjáépítésérõl, nem tudta nem megragadni azt a lehetõséget, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon.


Kezdetben úgy tûnt, a Chelsea lehet a befutó a belga csatár leigazolásáért folyó harcban, ám a United végül sikerrel járt és kifizette az Evertonnak azt a vételárat, amit a liverpooli klub kért és ami még emelkedhet 90 millió fontig.

 

Évekkel ezelõtt épp Mourinho volt a Chelsea menedzsere, amikor Lukaku engedélyt kapott arra, hogy távozzon a Stamford Bridge-rõl, de most úgy látja, a csatár kulcsfigura lehet az Old Traffordon.

 

Annak ellenére, hogy a közösségi médiában elterjedt olyan hír, mely szerint Lukaku leigazolásában nagy szerepet vállalt jóbarátja, Paul Pogba, akivel épp Los Angeles-ben nyaralt, a belga elmondta, sokkal inkább a portugál menedzser volt hatással döntésére, mint a francia játékos.

 

"Mi csak együtt nyaraltunk" - nyilatkozta Romelu Pogbáról. "A nap végén nekem kellett meghoznom a saját döntésemet."

 

"Beszélgettem a menedzserrel, aki rendkívül meggyõzött a terveirõl, arról, miként szeretné újjáépíteni a klubot és hogy szeretné, ha része lennék ennek."

 

"Nagyon hálás vagyok a lehetõségért."

 

 

Lukakura nem kisebb feladat vár, mint betölteni azt az ûrt, amelyet a United tavalyi gólkirálya, Zlatan Ibrahimovic, valamint a klub valaha volt legeredményesebb játékosa, Wayne Rooney hagyott. A 24 éves támadó kiváló góllövési mutatókkal rendelkezett az Evertonnál, ami révén készen is állhat az Old Traffordra.

 

"Nagyszerû érzés a United játékosának lenni. Olyan dolog ez, amit mindig is akartam" - mondta a csatár Washingtonban.

 

"Mindig egy ilyen klubnál akartam játszani. Most itt vagyok, szeretném megragadni a lehetõséget és a legtöbbet adni a klubnak. Nem akarok egyéni ambíciókról beszélni. Csak keményen akarok dolgozni minden nap és annyi meccset megnyerni, amennyit csak lehet."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!