Shaw-t lenyûgözte a támadásban látottak

Bár Luke Shaw csak a pálya szélérõl nézheti a nyári felkészülési túra mérkõzéseit, hiszen még mindig sérülésébõl való felépülésén dolgozik, ám lenyûgözte az, amit csapattársaitól látott, különösen támadás terén.


A Vörös Ördögök eddig mind a négy mérkõzésüket megnyerték az AON által támogatott túrán és olykor igen látványos találatot értek el. Romelu Lukaku is elkezdte a gólgyártást, miközben Marcus Rashford, Henrikh Mkhitaryan és Jesse Lingard is a góllövõk között szerepel.

 

Shaw Lingardot látta a legjobbnak eddig, de elmondta, minden támadó remekül teljesít az új szezon elõtt.

 

"Félelmetes az elöl lévõ tempó, készség és a gólszerzési képesség, amivel rendelkezünk" - mondta Luke az MUTV-nek. "Támadóink kiváló képességeket mutattak eddig a túrán, különösen Rom Man City-nek lõtt góljánál lehetett látni. Nem lehetett könnyen befejezni azt. Marcus is jó formában van, gólokat is szerzett, mint ahogy Micki is lõtt gólt és úgy játszott, mint mindig, valamint ott van Martial - wow, a Real elleni gól elõtti cselei fantasztikusak voltak."

 

"De nem feledkezhetsz meg Jesse-rõl sem, számomra eddig õ a túra legkiemelkedõbb játékosa. Mindenhol ott van és mindig beavatkozik góllal vagy gólpasszal. Remélhetõleg mindannyian továbbra is képesek lesznek tenni a dolgukat."

 

 

Shaw és két csapattársa, Ashley Young és Marcos Rojo sérüléssel bajlódik, ám mindhárman sokat gyógyultak. A bekk szerint jót tesz nekik az, hogy õk is ott vannak a túrán a kerettel.

 

"Nagyon jó volt, hogy együtt volt a keret, ez nagy pozitívum nekem, Ash-nek és Marcosnak. Egy csoportként vagyunk együtt, de persze minden nyáron jönnek érkezõk, akiket így könnyebb megismerni. Ez jó a csapatnak a lendület felépítése érdekében, egymás körül vagyunk, jobban megismerjük egymást, ezáltal több erõnk lesz a pályán."

 

"Romelu és Victor [Lindelöf] jól beilleszkedtek. Romnak jó volt, hogy néhány játékost ismert már korábbról, neki nagyon könnyen ment a beilleszkedés, de Victornak is jól ment és élvezi a helyzetet. A legfontosabb cél most az, hogy az erõnléten javítsunk és biztosra menjünk, hogy a szezon kezdetére mindenki csúcskondiban legyen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!