Mourinho Chicharitóról beszélt

A Manchester United menedzsere Javier Hernandez Angliába való visszatérésével kapcsolatban is megszólalt.


Jose Mourinho elárulta, hogy soha sem próbálta meg visszahozni a mexikói játékost az Old Traffordra.

 

A 29 éves Chicharito 16 millió font ellenében igazolt a West Ham Unitedhez, és az elsõ tétmérkõzése pont az Old Traffordon lesz, hiszen a londoni csapat Manchesterbe látogat a Premier League elsõ fordulójában.

 

Mourinho a tavalyi szezonban már nyilatkozott a csatárról és akkor elárulta, hogy õ nem adta volna el soha, hiszen szerinte könnyen 20 gól fölött teljesített volna Chicharito, még akkor is, ha csupán 10-20 percet kap egy mérkõzésen.

 

Miután véglegesítették Hernandez Angliába való visszatérését, Mourinhót arról kérdezték, hogy megpróbálta-e idén leigazolni a játékost.

 

 

"Nem, hiszen néhány éve elhagyta a csapatot. Nem tudom, hogy ez az õ vagy a menedzser döntése volt" - nyilatkozta a portugál tréner.

 

"De õ egy remek játékos. Egy olyan csatár, aki mindig gólokat szerez. Egy ilyen játékost mindig szívesen látnék a keretemben, mert nem kell neki sok idõ a pályán, hogy betaláljon."

 

"Mi egy másik irányba haladtunk tovább, fiatalabb játékosokat igazoltunk, mint például Lukakut. Emellett Rashford is tud csatár poszton játszani, hiszen õ eredetileg csatár. Tehát nem éreztük szükségesnek."

 

"A West Ham pedig egy kiváló játékossal erõsített, aki tapasztalt és remek képességekkel van megáldva."

 

A Vörös Ördögök augusztus 13-án fogadják vendégül a West Ham csapatát, ahol hatalmas ováció várhatja a mexikói csatárt, ugyanis komoly szerepe volt a csapat legutóbbi két Premier League gyõzelme szempontjából.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások