Pereira: Jó erõpróba volt a Barca ellen játszani

A Manchester United brazil tehetsége, Andreas Pereira erõs meggyõzõdése, hogy a Vörös Ördögök elõnyére válnak a Barcelona elleni meccs tapasztalatai, a vereség ellenére is.


A FedEx Field-en, az NFL-ben játszó Washington Redskins otthonában szenvedte el a csapat elsõ vereségét a 2017-es, Aon által támogatott felkészülési tornán, a korábban az LA Galaxy, Real Salt Lake, Manchester City és Real Madrid ellen aratott gyõzelmek után.


A veretlenségi sor megtörése csalódást jelent, azonban a csereként beállt Pereira pozitívan tekintett az összecsapásra. 


“Jó erõpróba volt, jó élmény a felkészülés során amire mindenképpen építhetünk a tétmeccseken” - mondta Andreas szerda este. “Sokkal komolyabb munka ilyen erõs csapatok ellen játszani, jobban összpontosítunk a pályán, és jó megmérettetés volt ez nekünk, ahogy nekik is.”


“Sorban egyre nehezebb ellenfelek jöttek, ami megint jó nekünk, mert jövõ hónapban fontos találkozó vár ránk a Szuperkupa döntõjében a Real Madrid ellen.”


“Minél nehezebb feladatok elé kell állítani magunkat. Mindenképpen építünk majd a tapasztalatokra, mivel a Bajnokok Ligájában játszunk következõ idényben. Most már tudjuk, mit kell tennünk a Barcelona ellen, ha összekerülünk.”


Pereira tavaly kétszer is szembenézhetett a Barcelonával, mikor a Granadánál volt kölcsönben, ami még eltökéltebbé tette a fiatal brazilt, hogy beverekedje magát Mourinho tervei közé.

 


Miután az USA-ban ötször is pályára lépett, Andreas elégedett volt eddig teljesítményével. “Jól megy nekem” - magyarázta. “A legjobbamat nyújtom, be akarok kerülni a csapatba idén, segíteni akarom a csapatot hogy minél többet érjünk el” - fejezte be a támadó.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!