Spalletti nem engedné Perisic-et

Az Inter edzõje, Luciano Spalletti elmondta, minden olyan lépést erõsen ellenez, amit a Manchester United tenne Ivan Perisic leigazolásáért.


Korábban már azt írta a Sky Sports News, hogy a Vörös Ördögök közel állnak a horvát szélsõ leigazolásához, miközben az olaszok vagy 48 millió fontot, vagy egy olyan megállapodást szerettek volna, melybe Anthony Martial kölcsönvételét is sikerül belefoglalni.

 

Ám azóta Perisic elutazott Ázsiába csapatával, ráadásul a Bayern München elleni, 2-0-s siker során remekelt is és Spalletti szerint kevés ideje lenne megtalálni azt a játékost, akivel helyettesíteni tudná a szélsõt, ez pedig még nehezebbé teszi a játékos manchesteri átigazolását.

 

A horvát labdarúgó 2015-ben igazolt a Wolfsburgtól a milánói klubhoz és a tavalyi szezonja igen remekre sikeredett, 11 gólt szerzett a bajnokságban és hat gólpassza is volt.

 

 

"Eddig a pillanatig nem történt komoly kapcsolatfelvétel" - nyilatkozta Spalletti.

 

"Az átigazolási idõszak elején volt olyan, amirõl tudsz, de nem követte azt más, úgyhogy részemrõl a téma lezárva."

 

"Az igaz, hogy az idõ múlásával egyre nehezebb lenne helyettesíteni õt. Így határozottan ellenzem Perisic eladását, ha bármilyen ajánlat is érkezik."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!