Gibson új szerzõdésben reménykedik

A középpályás az Old Traffordon maradna.


Darron Gibson, a Manchester United középpályása a nyár folyamán szeretne tárgyalni klubjával szerzõdésének hosszabbításáról.

A 23 éves játékos jelenlegi szerzõdésébõl alig több, mint egy év van hátra, ám bevallja, szívesen aláírna egy hosszú távú szerzõdést munkaadójával.

A United nem rég hosszabbított Darren Fletcherrel és Michael Carrickkel és Gibson készen áll, hogy nyáron õ is leüljön az asztalhoz esetleges hosszabbításáról tárgyalni.

Gibson Unitedes jövõjével kapcsolatban az ír válogatott szövetségi kapitánya, Giovanni Trapattoni elmondta, a játékos válogatottsági törekvéseit jobban segítené, ha elszerzõdne egy olyan klubhoz, ahol folyamatos lehetõséget kapna.

Azonban Darron ragaszkodik ahhoz, hogy nem kívánja elhagyni a Manchester Unitedet és harcolni fog helyéért.

"A szerzõdésem 2012-ben lejár, eddig még nem folytattunk tárgyalásokat de nem aggódom" - mondta Gibson a skysports.com-nak egy EASPORTS FIFA 11 Ultimate Team rendezvényen.

 


"Azt hiszem, talán majd a nyáron ülünk le egy hosszabbításról tárgyalni. Nem tervezem elhagyni a Manchester Unitedet."

"A legfõbb célom, hogy minden héten játszak és rendszeres tagja legyek a csapatnak, de azt hiszem, ebben a percben is jól mennek a dolgok számomra."

"Elég boldog vagyok a formám miatt, nem kaptam panaszt" - folytatta az ír középpályás. "Természetesen szeretnék még néhány gólt elérni idén, amit remélem a hátralévõ mérkõzéseken sikerül is megtennem."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!