Shaw és Young a visszatérés küszöbén

José Mourinho pozitív hírekkel szolgált a hosszú ideje sérüléssel bajlódó Luke Shaw és Ashley Young állapota kapcsán, elárulta ugyanis, hogy hétfõn mindketten pályára léphetnek a Manchester United U23-as csapatában.


Shaw nem léphetett pályára a Premier League-ben a szombati ellenfél Swansea City elleni, április 30-án lejátszott bajnoki óta, míg Young a május 4-i, Celta Vigo elleni Európa-liga elõdöntõ óta figyelhette társait csak az oldalvonal mellõl. 

 

Mindkét játékos elutazott a Vörös Ördögök nyári, Egyesült Államokban tartott felkészülési túrájára, hogy társaikkal együtt folytathassák rehabilitációjukat. A múlt hét óta már mindketten teljes értékû edzésmunkát végezhetnek, hétfõn pedig már a pályára is visszatérhetnek, amikor az U23-asok színeiben a Leigh Sports Village-ban fogadják a Swansea-t. 

 

 

"Mindenki rendben van. Jövõ héten hétfõn az U23-as csapat színeiben játszhat elõször a szezonban majd Luke Shaw és Ashley Young is" - kezdte José Mourinho a MUTV-nek csapata állapotát illetõen.

 

"Ez olyan lesz számukra, mint egy felkészülési meccs. De ez egy jó hír, mert az, hogy az U23-asokkal pályára tudnak lépni, azt jelenti, hogy a múlt hetet végig edzették velünk, és közel van a teljes visszatérésük." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!