Zlatan újra aláírt

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Zlatan Ibrahimovic a klubnál fogja folytatni a pályafutását, miután aláírt egy egy évre szóló szerzõdést. A tízes számot kapta meg.


A 35 éves Ibrahimovic 46 mérkõzésen 28 alkalommal talált be az ellenfél kapujába a 2016-2017-es szezon során, mielõtt egy térdsérülés miatt idõ elõtt véget ért a szezonja. A csatár karrierje 1999-ben, Malmöben kezdõdött, azóta pedig négy különbözõ országban sikerült megnyernie a bajnokságot.

 

Jose Mourinho: "Örülünk, hogy Zlatan rehabilitációja jól halad és, hogy újra számíthatunk az ambíciójára és a tapasztalatára. A tavalyi teljesítménye után rászolgált a bizalmunkra, úgyhogy türelmesen várjuk a visszatérését. Biztos vagyok benne, hogy fontos szerepet fog betölteni a szezon második felében."

 

Zlatan Ibrahimovic: "Visszatértem, hogy elkezdjem, amit befejeztem. A klub, és én is úgy gondoltam, hogy maradnom kell. Alig várom, hogy visszatérjek az Old Trafford gyepére, de azt is tudnotok kell, hogy még kell egy kis idõ, amíg teljesen készen fogok állni. Keményen dolgoztam és ezt a munkát fogom folytatni annak érdekében, hogy a lehetõ legjobb állapotban tudjak majd újra pályára lépni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!