Mourinho a sérültekrõl

Jose Mourinho elárulta, hogy Ashley Young közelebb van a visszatéréshez, mint Luke Shaw, annak ellenére, hogy mindkét játékos pályára lépett hétfõn az U23-as csapatban.


A két játékos egyaránt 59 percet játszott a Swansea City elleni 1-1-es mérkõzésen. A nyár folyamán keményen dolgoztak, hogy újra pályára léphessenek, és ez egy komoly erõsítést  jelenthet Jose Mourinhónak, ugyanis szeptemberben sok mérkõzés vár a csapatra.

 

Young és Shaw is részt vett a csütörtök reggeli edzésen, valamint Marcos Rojo is a visszatérõk között szerepelt. Az argentin védõ március óta nem léphetett pályára térdprobléma miatt, azonban hamarosan az õ játékára is számíthat a portugál menedzser.

 

 

"Young elõbb fog visszatérni, mint Luke. Hét mérkõzés vár ránk szeptemberben, három különbözõ fronton. Elõfordul olyan is, amikor csupán két nap lesz a mérkõzések között, tehát szükség van mindenkire a keretbõl" - mondta Mourinho a pénteki sajtótájékoztatón.

 

Marcos Rojóval kapcsolatban is megszólalt Mourinho:

 

"Nem sietünk el semmit. Amikor futni látom õt, az nagyon tetszik. Nem néz ki úgy, mint akinek sérülése lenne, hiszen nem sántít és nem lehet észrevenni, viszont ez csak testbeszéd. A labdarúgás más, tisztelnünk kell az idõzítést és Marcos idõzítése december körül lesz, elõbb biztosan nem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!