Mata: A remek kezdés kulcstényezõi

Juan Mata felsorolta azt a négy okot, amely szerinte hozzájárult a Manchester United kiváló szezonkezdéséhez.


A Vörös Ördögök eddig száz százalékos mérleggel állnak az idei Premier League tabella élén, hiszen sikerült legyõzniük a West Ham, a Swansea és a Leicester gárdáját is, ráadásul tíz gólt tudtak szerezni három mérkõzés alatt és egyet sem kaptak.

 

"Tíz gólt szereztünk és kilencbõl kilenc pontot szereztünk. A legjobb dolog az, hogy a csapat remek összhangot mutatott a pályán, képesek voltunk dominálni a mérkõzéseket és kivárni azt a pillanatot, amikor betalálunk és megnyerjük a meccset" - mondta a spanyol középpályás.

 

 

"A három kapott gól nélküli eredmény is mutatja az erõnket."

 

"Ez jó hír, hiszen következetesek szeretnénk lenni, ugyanis olyan lendülettel kell befejeznünk a szezont és olyan pozícióban, ahogy azt elkezdtük."

 

"Szerintem a szombati, Leicester elleni mérkõzésen gyõzelmet érdemeltünk. Elég helyzetet alakítottunk ki a gyõzelemhez. Idõbe telt, amíg betaláltunk, de végig hittünk magunkban, hogy rajtunk múlik a gyõzelem."

 

"Nagyon boldogok vagyunk, de nem szabad elszállnunk magunktól, hiszen ez még csak a kezdet. A Premier League idény hosszú és nagyon nehéz, vitathatatlanul a legnehezebb bajnokság Európában, és nagyon hosszú út vár még a végéig."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!