Lindelöf: Mindig játszani akarok

Victor Lindelöf elárulta, nagyon nehéz volt számára, hogy az elsõ néhány hétben az oldalvonal mellõl nézte a Manchester Unitedet.


A Benficától 39,5 millió fontért érkezõ védõ még nem mutatkozott be a Premier League-ben, ráadásul az elsõ két fordulóban még a keretbe sem került be.

 

A svéd válogatott labdarúgó Eric Bailly, Phil Jones és Chris Smalling mögé került a rangsorban, de úgy érzi, beilleszkedése elkezdõdött új klubjánál.

 

"Világos, hogy mindig játszani akarsz" - nyilatkozta a hátvéd a fotbollskanalennek. "Kemény versengés zajlik nagyon jó játékosokkal. Meglátjuk, hogyan érhetõ el a cél, de természetesen mindig játszani akarsz."

 

"Még csak most jöttem a klubhoz. A legutóbbi edzéshét remekül alakult és úgy érzem, egyre jobban belejövök." 

 

Jose Mourinho korábban arra utalt, Lindelöfnek még idõre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon az angol bajnoksághoz és szerinte tisztességtelen lenne összehasonlítani a 23 éves védõ helyzetét a nyár másik két érkezõ - Romelu Lukaku és Nemanja Matic - helyzetével, akik már éveket töltöttek el a PL-ben.

 

 

Azzal, hogy Jones és Bailly biztosan nem szerepelhet majd a Basel elleni, szeptember 12-én sorra kerülõ Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen, biztosra vehetõ, hogy a svéd játékos kezdeni fog, fõleg azután, hogy Jose Mourinho ezt megerõsítette.

 

Lindelöf azon dolgozik, hogy alkalmazkodjon ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb klubjában játszhat.

 

"Jó volt megismerni a klubot, mindent körülötte, a játékosokat, vezetõket és a rendszert. Nagyon fontos idõszak volt ez számomra. Nyilvánvaló, hogy ez más. Sokkal több szem szegezõdik a Manchester Unitedre, mint a Benficára.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!