Pereira hosszabbított

A Manchester United a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Andreas Pereira 2019 júniusáig meghosszabbította a szerzõdését, amely plusz egy évvel még bõvülhet.


A 21 éves Pereira 16 éves kora óta a Unitednél van, az U18-as csapatból tudott feljutni a felnõttek közé. Jelenleg azonban kölcsönben egy évig a Valencia csapatánál szerepel.

 

Jose Mourinho a következõket mondta:  "Andreas már egy remek focista. Õ egy fiatal játékos, remek képességekkel és jó attitûddel, amely segíti õt a további fejlõdésben. Semmi kétségem sincs afelõl, hogy megvan benne a potenciál, hogy a jövõben a csapat egyik kiválósága legyen."

 

Andreas Pereira is megszólalt a szerzõdéshosszabbítással kapcsolatban: "Nagyon örülök, hogy aláírhattam az új szerzõdésem ennél a remek klubnál. A menedzser egy remek csapatot épít, amelynek részese szeretnék lenni, amint lehetséges. Tovább folytatom a fejlõdésemet a Valencia csapatánál a következõ szezonban, és remélem, hogy elég sok idõt fogok a pályán tölteni. Köszönetet szeretnék mondani a menedzsernek, aki mindvégig bízik bennem és sok segítséggel és tanáccsal lát el engem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!