Ferguson optimista a rossz hét után

Sir Alex Ferguson nem volt túlzottan együttérzõ Arsene Wengerékkel, miután az Ágyúsok kiestek a héten a Bajnokok Ligájából a Barcelonával szemben, mivel saját csapata mögött is egy rossz hét áll.


A kihívás mindkét csapat számára adott, a kiábrándító ereményekbõl fel kell állniuk. Az Arsenal Camp Nouban elszenvedett veresége csak tetézte a Carling Caup döntõjének kudarcát, valamint a hazai bajnoki döntetlenjüket a Sunderland ellenében, míg a Unitednek két idegenbeli vereséget követõen kellene visszatérnie a gyõzelem útjára.

Ezért a holnapi, United-Arsenal FA kupa negyeddöntõ akár a szezon hátralévõ részére is nagy hatással lehet.

"Magammal szimpatizáltam. Nagyon rossz hetem volt" - felelte Fergie arra a kérdésre, kifejezte-e szimpátiáját Wengerékkel szemben a BL kiesét követõen.

"Elõre kell tekintenünk. Nagy lehetõségek és hatalmas kihívások elõtt állunk még a szezon maradék részében. A szezon ezen szakaszában már minden meccs döntõ jelentõséggel bír. Kedden Marseille ellen játszunk, majd jön a Bolton elleni meccs a bajnokságban. És ez megy tovább és tovább.

A United menedzsere nyugodt és jó hangulatú volt pénteki sajtótájékoztatóján. A Chelsea és a Liverpool elleni kiábrándító vereségek utána Sir Alex Ferguson és csapata szombaton harcosként fog az Arsenal elleni mérkõzéshez viszonyulni.

 


"Megvan a tapasztalatunk, hogyan jussunk vissza a helyes útra. Minden klubnak vannak rossz pillanatai a szezonban és ekkor tudni kell kilábalni belõle. Ez egy másik nap a Manchester United történelmében. Képesek vagyunk megcsinálni."

Az Arsenal Old Trafford-i látogatása után három nappal a Marseille is az Álmok színházának vendége lesz, de rövid távlatokig tekintenek a klubnál.

"Az Arsenal elleni mérkõzések mindig jelentettek valamit és az én idõmben mindig versenyben voltunk velük. Az Arsenal mindig a fõ vetélytársunk volt, mióta itt vagyok. Ezért pedig egyáltalán nem gondolunk arra, mi lesz a keddi mérkõzésen. Minden gondolatunk errõl a meccsrõl szól."

"Minden negyeddöntõ nagyon fontos - folytatta Fergie - és az Arsenal ellen mindig izgalmas találkozót játszunk. Lehetõségünk van, hogy bejussunk az elõdöntõbe, ezért a legjobbunkat kell adni, tehát a lehetõ legjobb csapatot fogom a pályára küldeni. Ezek a mérkõzések sosem könnyûek. Egy nagyon nehét mérkõzésre számítunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!