Pereira figyelmen kívül hagyja Mourinho kritikáját

Az Old Traffodron sokra taksált középpályás azon döntését, hogy a Valenciához igazolt kölcsönbe, megkérdõjelezte José Mourinho, õ azonban mindezt jó dolognak tartja.


Andreas Pereira kijelentette, nem bántották manchesteri menedzsere kritikái annak kapcsán, hogy az átigazolási idõszak utolsó pillanatában amellett döntött, hogy kölcsönben a Valenciánál játszik a következõ szezonban.

 

Mourinho múlt heti sajtótájékoztatóján hangot adott csalódottságának az ideiglenes ügylet létrejötte miatt, a portugál szakember szerint ugyanis a 21 éves középpályásnak felkellett volna készülnie arra, hogy megharcoljon helyéért az Old Traffordon - azt követõen, hogy új szerzõdést írt alá a klubbal.

 

Mindazonáltal a klub a kölcsönszerzõdésbe belevetetett egy olyan passzust, amelynek értelmében januárban visszahívhatják a játékost, amennyiben igény mutatkozik rá.

 

Pereira azonban abban reménykedik, ez a forgatókönyv nem áll majd elõ, a brazil U23-as válogatott játékos ugyanis a La Ligaban szeretne ismételten tündökölni - azt követõen, hogy a 2016/17-es szezont a Granada együttesénél töltötte - és bizonyítani szeretné, hogy a menedzserétõl Angliából érkezõ megnyilvánulásokat csak az abbéli csalódás vezérelte, hogy egy tehetséges játékossal kevesebbre számíthat majd a szezon során. 

 

"Nehéz volt, mert azt akarták, hogy maradjak Manchesterben, de személy szerint, illetve azt illetõen is, hogy mennyit játszhatok, jobb számomra itt lenni" - kezdte a Marca spanyol sportnapilapnak.

 

 

Amikor döntésének Mourinho általi megkérdõjelezésérõl kérdezték, Pereira így folytatta:

"Ez nem okoz nekem fájdalmat, beszéltem vele mielõtt ide jöttem volna."

 

"Egy részrõl boldog vagyok, mert kedvel engem, és szerintem ha õ nem tartana engem jó játékosnak, akkor nem akarta volna a maradásomat. Úgyhogy én a jobbik felfogásában hiszek ennek a dolognak."

 

"Ha negatívan fognám fel, akkor lehet, hogy bántana, de számomra ez egy jó dolog. Volt egy beszélgetésem vele mielõtt ide jöttem volna, és keményen fogok azért dolgozni, hogy az egész szezonra itt maradhassak. Koncentrált vagyok az itteni munkát illetõen."

 

"Itt akarok lenni és segíteni a csapatot az egész év során, de azt nem tudom, hogy a United mit akar majd a jövõben. A lehetõ legjobb teljesítményemet szeretném nyújtani és minden tõlem telhetõt meg fogok tenni a Valencia sikerének érdekében."

 

Pereira az elõzõ szezonban minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkõzésen lépett pályára a Granada színeiben, a Valenciánál pedig már át is esett a bemutatkozáson, amikor az Atletico Madrid ellen 0-0-s döntetlent értek el.

 

A Vörös Ördögök színeiben eddig a pillanatig csak 13 felnõtt mérkõzésen léphetett pályára, mindannyiszor Louis van Gaal irányítása alatt.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!