Sir Alex megvédi magát

Sir Alex Ferguson megvédi álláspontját, szerinte igazságtalan volt a Chelsea elleni vereség, valamint arról is beszél, miért nem nyilatkozott a Pool elleni meccs után.


A Mancheser United menedzsere úgy érzi, jogai voltak ahhoz, hogy kiálljon csapata mellett és megfelelõ választ adjon az öt nap alatt elszenvedett két rémálom vereség után, mikor ma az Arsenal elleni FA kupa találkozón szerepelnek.

"Ez egy viharos hét volt" - írta Fergie a hivatalos programfüzetben, felhasználva csatornaként azt, hogy szólhasson a szurkolók felé.

"Túl fogunk jutni ezen és keményen meg fogom védeni magam, mikor az FA másodfokú tárgyalására kerül sor. Sõt, várom a kihívást, mert hiszem, hogy semmi olyat nem mondtam, ami nem lett volna helyénvaló, csupán a média ráhatása sürgette az FA-t, hogy tegyen lépéseket. A lapok folyamatosan errõl írtak, mert a Manchester Unitedrõl van szó és mert megbuktak akkor, mikor Wayne Rooney Wigan elleni esete miatt kérték az FA ellenõri bizottságának lépését."

 


"Ezután azért nem nyilatkoztam, mert úgy éreztem a média reflektorfénye nagyon erõsen összpontosul ránk és úgy gondoltam, ez a legjobb lépés ebben az esetben. Abban a pillanatban úgy véltem, a média ellen nem nyerhetjük meg a csatát, így visszavonultam."

"Nem fogom meghúzni magam, mikor az FA elõtt kell elmondanom az álláspontomat. Az, hogy kiállok saját csapatom mellett, nem tesz engem gazemberré, fõleg azok után, hogy a Manchester United ellen indítják talán a legtöbb fegyelmi eljárást az országban."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!