Csapathírek a Burton meccs elõtt

Axel Tuanzebe kihagyni kényszerült a Burton Albion elleni, ma esti Ligakupa mérkõzést, emellett José Mourinho azt is elárulta, négy alap kezdõjátékosát biztosan pihentetni fogja szerdán az Old Traffordon.


Az ígéretes tehetségû Tuanzebe hátsérülés miatt nem állhat a Vörös Ördögök rendelkezésére, míg David de Gea, Antonio Valencia, Eric Bailly és Nemanja Matic pihenõt kapnak ma este.

 

"Két szabadnapot adtam mindössze négy játékosnak" - kezdte a portugál menedzser.

 

"Ezt leszámítva mindenki számításba vehetõ. Tudni akarják melyik négyrõl van szó? De Gea, Valencia, Bailly és Matic."

 

Amikor arról kérdezték, komolyan veszi-e idén is azt a sorozatot, amely döntõjét az elõzõ szezonban emlékezetes módon 3-2-re megnyerték a Southampton ellen a Wembleyben, Mourinho így felelt:

"Oh, igen. Komolyan. Mert ez futball, ez egy kupasorozat. Komolyan vesszük."

 

 

"Természetesen David vagy Bailly nem fog játszani, de, ha sikerül továbbjutnunk a következõ körbe, akkor õk is pályára léphetnek, ezzel másnak pihenõt adva. Jó kerettel rendelkezünk."

 

"Nincsen 30 játékosunk, azzal rendelkezünk amivel, és néhány sérülés is hátráltat minket Paul Pogba vagy éppen Axel Tuanzebe kapcsán. Emiatt néhány játékosra, akik vasárnap játszottak, szükségünk lesz, hogy pályára lépjenek, míg másokra a kispadon számítok."

 

"Erõs csapattal kell kiállnunk. Ismerem a Championship minõségét, és azt is tudom, ha nem vesszük elég komolyan ezt a mérkõzést, akkor veszíteni fogunk."

 

Közben Tuanzebe abban reménykedik, sérülése miatt nem kell túlzottan sokat kihagynia, mivel szeretne ismét jó benyomást tenni menedzserére a szezon során.

 

"Szenvedek a hátam miatt, de a rehabilitációm jól halad és a színfalak mögött mindenki nagyon jó munkát végez" - közölte a Manutd.com-mal.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!