Mata blogja: Második BL-meccs Moszkvában

Az új szezon alatt is minden hétfõn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekrõl ír. Posztjában ezúttal a hétközi, moszkvai Bajnokok Ligája mérkõzés szerepelt a fókuszban.


Üdv mindenkinek,

 

Kezdek hozzászokni, hogy gyõzelmek után írhatok nektek, én pedig tudom, hogy ezt az érzést mindannyian kedveljük. Milyen nagyszerû szokás is ez! Ebben az esetben - a múlt szombati Southampton elleni gyõzelem kapcsán - elmondhatjuk, hogy nagyon nehezen sikerült kiharcolnunk a három pont megszerzését, nem engedték, hogy a saját játékunkat játszuk, és egészen a végéig megvolt rá az esélyük, hogy kiegyenlítsenek. Az igazság az, hogy nem érdemeltek vereséget, de a futball néha ilyen. Errõl a helyzetrõl mi is tudnánk mesélni, ugyanis az elõzõ szezonban számtalanszor találtuk magunkat hasonló helyzetben. Nem ez volt a legjobb meccsünk idén, ez egészen biztos, de szerencsére sikerült három ponttal távoznunk. Az ilyen mérkõzések jelenthetik majd a különbséget a végelszámolásnál azt illetõen, hogy harcban lehetünk-e a bajnoki címért, vagy sem. Védekezésben nagyon jó munkát végeztünk, és ez volt a gyõzelmünk kulcsa.

 

A három megszerzett ponttal maradhattunk a tabella elején, telve önbizalommal, de ez már a múlt. A sorsolásunk nem enged számunkra túlzottan sok pihenõt, így most már a Bajnokok Ligájára koncentrálunk. Ezt a hétfõt azzal töltjük, hogy összepakoljuk a csomagunkat és elutazunk Moszkvába, ahol majd szerdán lépünk pályára. Hosszú út lesz, két órás idõeltolódással, amelyhez a lehetõ leggyorsabban alkalmazkodnunk kell majd. Azt követõen, hogy sikerült megnyernünk az elsõ csoportmeccsünket, nagyszerû lenne újra hasonló eredményt elérni egy fontos mérkõzésen.

 

 

A CSZKA Moszkva egy klasszikus európai futballt játszó csapat. A csoportkört megelõzõen mindkét párharcuk összes mérkõzését megnyerték, emellett pedig egy parádés gyõzelemmel tudtak kezdeni Lisszabonban is. Mondanom sem kell, egy nagyon nehéz mérkõzés elébe nézünk, mint ahogy minden esetben a Bajnokok Ligájában. Tudjuk, hogy mennyire izgatottak vagytok attól, hogy ebben a sorozatban szerepelhetünk ismételten, így mindent megfogunk tenni azért, hogy megtudjunk felelni a felénk támasztott elvárásaitoknak.

 

A hétvégén ismételten a Premier League-ben lesz majd jelenésünk, amikor a Crystal Palace-t fogadjuk majd hazai pályán. Nem kezdték jól az idényt, ettõl viszont még megnehezíthetik a dolgunkat. Jól képzett játékoskerettel rendelkeznek, és biztosan állíthatom, hogy nem fognak feltett kézzel érkezni az Old Traffordra. Múlt szerdán nagyon jó példát szolgáltattunk arra a Ligakupában, hogy milyen koncentráltan és motiváltan hozzáállni egy mérkõzéshez. Ezt a további mérkõzésekre is át kell ültetnünk, hogy minél közelebb kerülhessünk céljaink eléréséhez.

 

Spanyolországban megõrizte listavezetõ pozícióját a Barca, miután a múlt héten két meggyõzõ gyõzelmet is tudtak aratni. A Real Madrid ezzel szemben alaposan megizzad a gyõzelemért, köszönhetõen a spanyol bajnokság magas színvonalának. A Valencia újabb gyõzelemmel folytatta remek szezonkezdését; továbbra is veretlenek!

 

A pályán kívül egy, a Common Goal projektünkhöz kapcsolódó, remeknek ígérkezõ rendezvénnyel kapcsolatban végzünk elõkészületeket, amely kapcsán a jövõ héten fogok elárulni további részleteket nektek. Még egyszer szeretném megköszönni, hogy hívtok és írtok azzal kapcsolatban, hogy szeretnétek többet megtudni errõl a kezdeményezésrõl. Mint tudjátok, mi, akik részt veszünk ebben, nagyon izgatottak vagyunk, hogy valami olyat tehetünk a futballon keresztül, amellyel jobbá tesszük a világot. Folytatjuk az utunkat és napról-napra erõsebbek leszünk.

 

Legyen szép hetetek, és reményeink szerint mi ehhez a gyõzelmi sorozatunk folytatásával tudunk hozzájárulni!

 

Ölelés,

 

Juan

 

A CSZKA Moszkva - Manchester United Bajnokok Ligája csoportmérkõzést a FilmMánia csatorna közvetíti 20:45-tõl!


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!