Nincs nyomás Lindelöfön

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere elmondta, nincs nyomás a nyáron érkezett Victor Lindelöfön.


Lindelöf egyelõre nem szerepel rendszeresen a Vörös Ördögök csapatában, ám a portugál szakember kijelentette, a svéd védõ lépésrõl-lépésre bizonyítani fogja, hogy kész egy komolyabb szerepkör betöltésére.

 

Janne Andersson, a svéd válogatott edzõje a közelmúltban egy rádiómûsorban azt nyilatkozta, Lindelöf jelenlegi helyzete frusztráló és kissé szerencsétlen is, ám Mourinho nyugodt a helyzet miatt.

 

"Victornak idõt fognak adni és semmi nyomás nem nehezedik evolúciójára" - mondta Mourinho a CSZKA Moszkva elleni sajtótájékoztatón.

 

"Nagyon speciális pozíciója van a pályán és idõre van szüksége. Meg is fogja kapni, de közben lehetõségekhez is jut majd. Hiszen ha csak idõt kap, lehetõségeket nem, akkor az evolúciója lassabb lesz. Idõre van szüksége, nyomás ne legyen rajta, de közben lehetõséget is kapnia kell."

 

 

"A tény az, hogy játszott a Basel ellen, majd a Burton ellen is - a jövõben pedig több lehetõséget fog kapni. Lépésrõl-lépésre bizonyítja majd, hogy kész a játékra."

 

Antonio Valencia pihenõt kapott most, ráadásul a United nem számíthat Paul Pogbára, Marouane Fellainire és Michael Carrickre sem, így a Nemanja Matic - Ander Herrera kettõs az egyetlen, tapasztalt páros a középpályára.

 

"Nincs Fellaini, nincs Pogba és nincs Carrick sem, tehát mindhárom középpályást elvesztettük erre a mérkõzésre. Nem sok választás van."

 

"Próbálunk nem az egyéni csatákra vagy sajátos területekre összpontosítani. Szélesebb képre próbálunk fókuszálni és lesz egy minõségi csapatunk, mely egyensúlyban lesz."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!