Sir Alex élvezte a csapat játékát

A menedszernek tetszett, amit az Arsenal ellen játszott csapata.


Sir Alex Ferguson egy ismerõs alkalom elé néz, ugyanis tizedszer jutott be FA kupa elõdöntõjébe csapatával, ám most egy teljesen felforgatott kezdõ tizenegyet alkalmazott.

Három szélsõje nem állt rendelkezésre, így az ikreket, Fabio és Rafael da Silvát tette a középpálya széleire. A döntés kifizetõdött, az elsõ gólban mindketten nagy szerepet játszottak, Fabio kifejezette, aki nevéhez fûzõdik a találat.

"A középpálya sok sérültje miatt ki kellett találnom valamit, hogyan tudnám hasznosítani az energiákat" - magyarázta Sir Alex az MUTV-nek. "A két da Silva testvér pedig nagyon lelkes és úgy gondoltam, képesek erre."

 


"Nem akartam kockáztatni Scholes és Giggs játékát, mert kedden a Marseille elleni meccs nagyon fontos lesz, így Darron Gibson játszott egyedüliként a megszokott posztján. John O'Shea játszott már ott korábban igaz, de nyilvánvalóan õ egy hátvéd."

"Ahhoz képest, hogy mennyi sérültünk van, elégedettek lehetünk az eredménnyel."

Fergie Fabio gólja után érezte, megváltozott a csapatok helyzete, ami elõsegíthette a további gólokat, mint ahogy a második félidõben Rooney révén ez sikerült is.

"Olyan intenzív játék volt ez, amire számítottunk. A mérkõzés különbözõ szakaszaiban a csapatok felváltva domináltak. Az elsõ gól nyíltabbá tette a meccset, ami elõsegíthett, hogy a második félidõben mindkét fél gólokat szerezhessen."

"Az Arsenalnak több nagy helyzete volt, de Edwin 4-5 alkalommal is fantasztikusan hárított. A másik oldalon háromszor mentett a kapus, Chicharito helyzeténél valamint Rooney elõtt is adódott lehetõség. Nem volt nagy különbség a két csapat között, de akár több góllal is nyerhettünk volna."

"Fantasztikus munkát végzett. Az elsõ félidõben középsõ középpályásként, a másodikban meg akár mesterhármast is szerezhetett volna. Gólt szerzett és folytatja remek sorozatát az Arsenal ellen" - mondta Ferguson Wayne Rooneyról.

"Mindannyian nagyon jól teljesítettek. Keményen dolgoztak."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!