Mata blogja: boldog vagyok a 200. bajnoki mérkőzésem miatt

Ahogy az elmúlt szezonokban megszokhattuk, ha hétfő, akkor Mata gondolatai sem maradhatnak el az elmúlt hét történéseiről. Ismét egy remek győzelem, mely egyben a spanyol számára egy mérföldkő is pályafutásában.


Üdv Mindenkinek!

 

Egy újabb remek hét van a hátunk mögött, mellyel egyben le is zártuk szeptembert egy döntetlennel és hat győzelemmel. A számok pedig igazolják azt, hogy a munka, amit a csapattal végzünk eredményes. A következő kihívás pedig az, hogy ezt a szintet fenn kell tartanunk az elkövetkező hónapok során annak érdekében, hogy elérjük a kitűzött céljainkat. A játékosok tele vannak önbizalommal és ez látszik a pályán mutatott teljesítményen is.

 

Szombaton legyőztük a Crystal Palace csapatát, mely mérkőzésen sikerült megszereznem első gólomat a szezonban, melyre mindössze három percet kellett csupán várnom, hála Marcusnak, aki nagyszerűen adta be a labdát, melyet sikerült remekül eltalálnom és a kapuba juttatnom. 

 

 

A gólszerzés mindig fontos számomra, bár nem vagyok csatár, azért remélem, hogy a szezonban még több góllal is tudom segíteni a csapatot. A hamar megszerzett vezetés sokat segített nekünk. Nem pihentünk sokat a hosszú moszkvai út után, ám a csapat megmutatta, hogy mire képes nagy terhelés közepedte is. A megszerzett három pontnak köszönhetően pedig továbbra is nyomás alatt tartjuk a City-t. Ez volt a 200. Premier League mérkőzésem és nagyon büszke vagyok arra, amit eddig elértem, de természetesen még többet akarok. Játszani akarok, amennyit csak lehet és beérni Gareth Barry-t.

 

A moszkvai győzelem is nagyon fontos volt. A győzelmek önbizalmat adnak nekünk. A mérkőzés közel sem volt olyan egyszerű, mint ahogy az látszik a számok alapján. Tudjuk, hogy a CSZKA stadionjából nem könnyű győzelemmel távozni, így mégtöbbet jelent a megszerzett három pont, főleg, hogy legközelebb a Benfica ellen kell megmutatnunk, mire vagyunk képesek. Nehéz mérkőzés lesz.

 

Most két hét szünet következik a válogatott mérkőzések miatt, lesz időnk alaposan felkészülni az októberre, amely kemény mérkőzéseket tartogat számunkra.

 

Szép hetet Nektek!

Ölel mindenkit,

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!