Fellaini megsérült

A Manchester United középpályásának, Marouane Fellaininek nem kell sokat kihagynia, miután a mai vizsgálat kimutatta, nincs annyira komoly sérülése, mint azt tegnap hitték.


Fellaini még szombaton, a bosnyákok elleni, 4-3-ra megnyert mérkőzés első félidejében szenvedett sérülést, ami miatt le is kellett cserélni őt. Roberto Martinez szövetségi kapitány a találkozó után aggodalmának adott hangot, félt attól, hogy a United játékosa keresztszalag-szakadást szenvedett.

 

"Mindannyian aggódunk Fellaini miatt. Félünk attól, hogy keresztszalagja sérült."

 

Azonban a mai vizsgálaton kiderült, a sérülés nem olyan súlyos, mint az elsőre tűnt, bár a belgának így is ki kell hagynia 2-3 hetet, ami azt jelenti, biztosan nem lép pályára a Ciprus elleni selejtezőn, valamint a Liverpool elleni, szombati PL-meccsen sem.

 

 

Valószínűleg a Huddersfield és a Tottenham elleni bajnokikon sem játszhat, akárcsak a Benfica elleni BL-találkozókon.

 

A 29 éves középpályás kiesése nagy csapás a Vörös Ördögök számára, hisz remek formában játszott, legutóbbi öt meccsén négyszer is eredményes volt.

 

Ezzel Jose Mourinho még kevesebb középpályásra számíthat, eddig Paul Pogba játékára nem számíthatott a portugál, akiről még mindig nem tudni, mikor térhet vissza.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!