Mata blogja: Egy különleges hét az Anfieldre várva

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában ezúttal az elmúlt napok válogatott mérkőzései okán leginkább előre, a Liverpool elleni mérkőzésre tekint.


Üdv mindenkinek,

 

A klubmérkőzések nélküli hetek elég hosszúnak tűnnek, nemde? De legalább volt néhány izgalmas válogatott mérkőzések, amelyek után már egyre tisztábban láthatjuk, mely csapatok lesznek érdekeltek a jövő évi világbajnokságon. Például ez a helyzet Anglia és Spanyolország kapcsán is. Mindkét válogatott megtudta váltani jól megérdemelt repülőjegyét Oroszországba, ennek jogosságáról pedig majdnem 1 éve pedig meg is győződhettünk, amikor a két csapat barátságos mérkőzést játszott a Wembleyben ;-) 

 

Legutóbbi posztom óta nem játszottunk mérkőzést a Manchester Uniteddel, így egy kicsit bővebben írhatok nektek a Common Goal kezdeményezésünkkel kapcsolatos jó hírekről... Szerencsések vagyunk, hogy most csütörtökön megnyílhat kiállításunk azokból a képeinkből, amelyeket Mumbaiban, Indiában készítettünk a nyár folyamán. Természetesen nem vagyok, és nem is kívánok hivatásos fotós lenni (haha), és minden tiszteletem az övék, de a képek mellett az is a célunk, hogy a látogatókat közelebb hozzuk a Common Goal mozgalomhoz, és hogy megismerhessék, miként segítjük a futballon keresztül a rászorulóknak

 

Múlt héten egy fiatal és szenvedélyes játékos, Serge Gnabry elköteleződését is bejelenthettük nyilvánosan a projektünk mellett, és a következő napokban további futballistákat jelenthetünk majd be a világ minden tájáról. Mindannyiuknak és nektek is szívből köszönjük. Nagyon különleges csapatot építünk.

 

 

Természetesen beszélnünk kell a következő Premier League mérkőzésünkről is, amelyet az Anfielden játszunk majd. Nem kérdéses, hogy ez lesz az idei szezon eddigi legfontosabb mérkőzése számunkra. Nem kell arra időt fecsérelnem, hogy leírjam, mennyire fontos ez számunkra és a szurkolóknak is, és reményeim szerint egy nagyszerű mérkőzést tudunk majd játszani, amelyről három ponttal távozhatunk majd Manchesterbe. Megpróbáljuk tovább nyújtani a szezon kezdete óta meglévő jó sorozatunkat. Reményeim szerint egyik csapattársamnak se lesz olyan fizikai problémája a második válogatott mérkőzést követően, mint Marouane Fellaininek, akinek minél gyorsabb felépülést kívánunk.

 

Mára ennyi lett volna, remélem nagyszerű hetünk lesz. Köszönöm az üzeneteiteket!

 

Ölelés,

 

Juan 


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Liverpool - Manchester United ÉLŐ

Premier League 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!