Ferguson kivár Hargreavesszel

A középpályás visszatérhet az edzésbe, de Ferguson vár még vele.


Sir Alex Ferguson kivár annak tekintetében, hogy Owen Hargreaves képes lenne-e a Manchester United szezon végi játékához csatlakozni.

A középpályás ebben a szezonban mindösszesen öt percet volt a pályán novemberi visszatérésekor, majd ismét térdín sérülést szenvedett.

Akkoriban a 30 éves játékos két éves sérülés után volt kezdõjátékos, ugyanis elõtte súlyos térdín gyulladással küszködött. Az újabb sérülést követõen Hargo visszatért Németországba, de hétfõn már megkezdheti az edzéseket a csapattal.

 


Ám Ferguson egyelõre nem tudja, a játékos képes lesz-e arra, hogy bármilyen szerepet játszon a United idei versenyfutásában.

"Nagyon hiányzott. Egy nagyszerû játékos, de rengeteget kihagyott" - mondta Ferguson a The People-nek.

"Visszatért Németországból és hétfõtõl a csapattal fog edzeni, így várunk és figyelünk mi lesz."

"Nagy veszteség volt, de jelenleg semmit nem tudunk a helyzetérõl. Nem is hiszem, hogy szükségünk lenne rá az utolsó hetekben. Erõs a csapatunk, sok középpályásom van, Carrick, Anderson, Scholes, Gibson, Fletcher, Giggs, mind tud ott játszani."

"Rengeteg lehetõségem van a pálya közepét tekintve, szóval megbírkóztunk. Antonio Valencia is a szezon nagy részét kihagyta, de ott volt Nani, aki fejlõdött. Félelmetes volt."

"Néha ez van. Elvesztesz egy játékost, de más lép a helyére."


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!