Shaw: Dolgoznék újra Pochettinoval

A Manchester United szélső védője, Luke Shaw elárulta, szeretne még egyszer újra Mauricio Pochettino irányítása alatt dolgozni.


A páros a Southamptonnnál dolgozott együtt, mielőtt Pochettino 2014. májusában elhagyta volt a St. Mary's-t, majd azon a nyáron Shaw is továbbállt a Manchester Unitedhez. 

 

Amíg közösen dolgoztak a Szenteknél, a dél-angliai tengerparti város klubját a Premier League 8. helyéig kormányozták. 

 

Mióta kevés játéklehetőséget kap az Old Traffordon a felnőtt csapatban, Shawt rendre szóba hozzák egy esetleges átigazolással Észak-Londonba, a 22 éves játékos pedig most elárulta, nyitott lenne arra, hogy újra egykori menedzserével dolgozhasson együtt.

 

Shaw ezt írta Guillem Balague "Bátor Új Világ: Betekintés Poccentino Spursébe" című munkájának utószavaként:

"Szerintem a Southamptonnál elérte a lehetetlent. Mi voltunk a bajnokság egyik legjobban futballozó csapata ... Csak remélni tudom, hogy egy napon újra a kezei alatt játszhatok. És úgy gondolom, hogy ő is nagyon szeretné, ha újra a csapatában tudhatna."

 

 

"Olyan jó kapcsolatban voltunk, hogy a fiának nevezett. Rengeteg hullámhegyem és -völgyem volt már pályafutásom során, de Pochettinoval csak fel-fel és felfelé tartottam."

 

"Azt éreztette velem, hogy én vagyok a legjobb. Videó felvételeket mutatott nekem a meccseimről,  és azt mondta, 'ezt sokkal jobban kell csinálnod'. De mindezt nem valami borzasztó módon tette. Nem azt mondta, hogy ezt jobban kellett volna csinálnom, hanem hogy a jövőben mire figyeljek oda, mert tudja, hogy jobb teljesítményre vagyok képes."

 

Információk szerint a 22 éves játékos egy csereügylet részét képezheti majd Danny Rose-zal, aki még augusztusban jelentette be, hogy nyitott lenne arra, hogy északabbra igazoljon, hogy közelebb lehessen édesanyjához. 

 

Bár kevés esély mutatkozik a csapatba jelölésére, Shawnak lehetősége lesz találkozni korábbi mentorával, amikor a Manchester United szombaton a Tottenham Hotspurt fogadja. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur

Premier League 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!