U18: United 2-1 Sunderland

A Manchester United U18-as csapatának meg kellett szenvedni a győzelemért, végül begyűjtötték a három pontot, köszönhetően Aidan Barlow és Mason Greenwood második félidei találatainak.


Meglepetésre szünetben a vendégek vezettek 1-0-ra a félidő közepén szerzett találattal. Azonban Kieran McKenna csapata a szünet után megrázta magát és a Wolverhampton elleni 6-1, valamint a Middlesbrough elleni 6-2 után zsinórban harmadik győzelmét szerezte.

 

Benjamin Kimpioka révén a 24. percben a Fekete Macskák szerezték meg a vezetést, miután egy hosszabb passzjátékot követően eljutott hozzá a labda. A csatár Bali Mumbával kényszerítőzve átjátszotta a hazaiak belső védő párosát, Max Dunne-t és Jake Barrettet, majd Alex Fojticek kapujába lőtt.

 

A Vörös Ördögök a szünet után nagyobb nyomást gyakoroltak ellenfelükre, ami a 64. percben góllá érett. Egy szögletet követően a csereként beálló James Garner szerezte vissza a labdát, Burkarthoz játszott, akinek beadása felpattant a védőkön. Barlow eszmélt a leghamarabb és a gyors reakciójának köszönhetően a kapuba bólintott.

 

Nyolc perccel később Barlow előkészítő szerepben tűnt fel. A bal szélen remekül játszott össze a szélső hátvéddel, Ethan Lairddel, majd a középre lőtte a labdát, amire Greenwood érkezett és a vendégek kapusát megelőzve beállította a 2-1-es végeredményt.

 

A győzelem azt jelentette, hogy a Vörös Ördögök szombaton szimultán győzelmet arattak, ugyanis ez a találkozó a felnőtt csapat Tottenham elleni 1-0-s győzelmével egy időben zajlott.

 

U18 Premier League | Aon Training Complex | Gólszerzők: Barlow 64’, Greenwood 72’ ill. Kimpioka 24’

 

United: Fojticek; Laird (Mengi 83.), Dunne, Barrett, B. Williams; O'Connor (Garner 33.), McGhee (Mellor 46.), Levitt, Barlow; Greenwood; Burkart. Nem használt cserék: Thompson, Baars.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!