Young ismét a válogatottban

Ashley Young kiváló formája felkeltette Gareth Southgate figyelmét is, aki meghívta őt a 'Háromoroszlánosok' keretébe.


Young 2013. szeptember 10-én szerepelt utoljára a nemzeti csapatban, akkor az ukránok elleni világbajnoki selejtezőben játszott, ám soha nem adta fel álmát, hogy ismét képviselhesse hazáját.

 

"Teljesítményei ezt indokolják" - mondta Southgate Young behívásáról. "Szárnyvédőkkel akarunk játszani. Jól játszik a Manchester Unitedben. Általában fiatalabb játékosokat akarunk látni, de ha egy idősebb játékos remekel, be kell hívnunk őt."

 

"Ő egy olyan játékos, akire mindegyik menedzser számított a Manchester Unitednél, ez pedig nekem elárul valamit mentalitásáról és arról, ahogyan hittek benne."

 

 

Young mellett Phil Jones, Jesse Lingard és Marcus Rashford is a keret tagja, így esélyük van arra, hogy pályára lépjenek a németek és a brazilok elleni, barátságos mérkőzéseken.

 

Az angol szövetségi kapitányt megkérdezték arról is, Chris Smalling miért maradt ki a meghívottak közül: "Nagyon tisztelem őt, tudom, mire képes. Van néhány fiatal védő és ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megnézzük őket."

 

Eközben az angol U21-es nemzeti együttesbe kapott meghívót Dean Henderson és Axel Tuanzebe, akik az Ukrajna elleni, november 10-én sorra kerülő EB-selejtezőn szerepelhetnek.

 

Az akadémián nevelkedő Ethan Laird, Jimmy Garner és Mason Greenwood pedig az U17-es keret tagjai lettek. A tizenhét éven aluliak angol válogatottja Portugáliával, Oroszországgal és Németországgal csap össze az elkövetkezendő időszakban.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!