Giggs: Ti adjátok a különbséget

Ryan Giggs szerint a szurkolókon sok fog múlni.


Ryan Giggs szerint a hazai pálya szilárd alapokat ad a Unitednek ahhoz, hogy túljussanak az Olympique Marseille csapatán ma este és a Bajnokok Ligája negyeddöntõjét várhassák. Hozzátette, a szurkolók szerepe az Old Traffordon döntõ tényezõ lehet.

A Vörös Ördögök 2010. április 3-a óta veretlenek hazai pályán, akkor a Chelsea tudott nyerni az Old Traffordon. Ez a veretlenségi sorozat pedig optimizmusra adhat okot a hazai játékosoknak abban, hogy felülmúlják Didier Deschamps csapatát.

"Ez egy kockázatos eredmény, idegenben elért 0-0" - mondta Giggs utalva arra, az óvatosság ott lesz a levegõben az elért eredmény miatt. "Nem tudtunk idegenben gólt szerezni, ami olykor kifejezetten fontos.De bárkit le tudunk gyõzni az Old Traffordon."

"A Marseille nagyon stabil volt az elsõ meccsen. Semmit nem kockáztattak. El akarták kerülni, hogy gólt kapjanak hazai pályán, mi pedig nem találtuk azt a ritmust, amit tudtunk, hogy képesek vagyunk megtenni. A pálya kicsit egyenetlen volt, így a passzaink sem voltak olyan élesek. A tempó sem az volt, amit a Manchester United használni szokott. Támadásban közel sem voltunk zseniálisak, de a védekezésünk nagyon jól teljesített, egy csapatként tettük. Nem a legjobb mérkõzés volt. De remélhetõleg ma este sokkal jobb lesz és több helyzetet alakítunk ki."

"Kemény találkozó elé nézünk, hisz ez a Bajnokok Ligája. Tudjuk, amennyiben gólt kapunk, kettõt kell szereznünk. Nagy mentõmellény lenne nekik, ha 1-0-ra menni tudnának. Meg kell próbálnunk gólokat szerezni és folyamatosan szemmel tartani, hogy ne kapjunk."

 


"Tapasztalataink alapján európai mérkõzésen az idegenbeli találkozókon a nagy különbséget a szurkolók jelentik. Ha az ellenfél jól játszik és a szurkolói mögöttük vannak, az nagyon nehéz helyzet. Azt reméljük, a Marseillenek is ilyen helyzetben kell ma este játszania. Eg yeurópai kupamérkõzés estéjén az Old Traffordon, amikor jól játszuunk, minket nagyon nehéz megállítani."

A versenyben maradás ösztönzése nyilvánvaló, az idei sorozat Giggs szerint izgalmasabb, mint valaha.

"Nagyon izgalmas mérkõzések vannak. A Tottenhamnek sikerült túljutnia, az Arsenal és a Barcelona hatalmas meccset játszott. Ez elõrevetíti a jó sorozatot. Nagyon erõsnek tûnik a verseny, ami a szurkolóknak a legjobb."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!