Lukaku válaszol a kritikákra

A Manchester United csatára, Romelu Lukaku visszavágott kritikusainak, szerinte ugyanis majd akkor ítélkezzenek felette, amikor már eljárt felette az idő.


Lukaku a nyáron 75 millió fontjába került a Vörös Ördögöknek, karriere Everton utáni részét pedig egy 11 mérkőzésen szerzett 11 gólos mérleggel ünnepelhette. 

 

Mindazonáltal, mióta beköszönt a Crystal Palace kapujába, minden sorozatot figyelembe véve hat mérkőzésen nem tudott eredményes lenni a belga támadó.

 

Lukaku gólínsége következtében az Old Trafford közönségének célpontjává vált, akik odáig fajultak füttykoncertjükkel, hogy José Mourinho játékosa védelmében szócsatába keveredett velük.

 

Egykori klubja, a Chelsea elleni idegenbeli rangadót megelőzően Lukaku válaszolt kritikusainak a Thierry Henrynak adott exkluzív interjújában.

 

 

"Szerintem nagyon sok ember úgy ítél meg engem, mintha én már egy befejezett ügy lennék" - kezdte a csatár.

 

"24 éves vagyok - nem lehet még kész játékosként megítélni. Inkább legyen egy évem, ahol csak fejlődök és fejlődök, mint hogy azonnal a csúcson legyek, majd onnan kezdjek mélyrepülésbe."

 

"Tudom, hogy rengeteg tehetség lakozik bennem. Rengeteg mindenre képes vagyok, képes vagyok gólt szerezni ballal, jobbal és fejjel is. De az előkészítésben is jeleskedni akarok - azt akarom, hogy több gólpasszom legyen. Biztosítani szeretném a csapatomat arról, hogy amikor nehézségbe ütközünk, akkor számíthatnak rám."

 

"Tökéletes helyen vagyok, tökéletes életkorban. Győztes akarok lenni, és a karrieremet a következő szintre emelni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League. 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!