Mata blogja: Folytassuk, a figyelmünk lankadása nélkül

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában ezúttal a Chelsea elleni vereség és az azon való továbblépés szolgáltatta a fő témát.


Üdv mindenkinek,

 

Nem könnyű írni nektek egy vereség után. Természetesen fennáll a lehetősége annak, hogy a pesszimizmus elragadja az embert. De a tapasztalataim alapján az embernek szüksége van egy kis időre a történtek kielemzésére, különböző szemszögekből. Fáj veszíteni, ez egyértelmű. Nektek és nekünk is. De most itt van a válogatott szünet, ez pedig a megfelelő időszak arra, hogy egy kicsit visszaemlékezzünk, és megnézzük, mi az, ahol jól teljesítünk, és hol tudnánk javítani.

 

Valójában a Stamford Bridge-re való visszatérés nem úgy sikerült, ahogyan terveztük. Kemény és intenzív mérkőzés volt, ahol a Chelsea képes volt a lehetőségei közül egyet kihasználni, ez pedig három pontot ért számukra. A sportban el kell fogadni a vereséget, de csak azzal a céllal szabad ezt megtenni, ha ezzel együtt sikerül tanulni is belőlük és megpróbálsz javítani a hibákon a következő mérkőzésre. Mi pedig ezt is fogjuk tenni. Még sok célunkért futballozhatunk, folytassuk a megkezdett munkát.

 

 

Ebből a szempontból pedig nem szabad elfelejtenünk a Benfica elleni keddi győzelmünket az Old Traffordon, amely nagyon közel vitt minket ahhoz, hogy továbbjuthassunk csoportunkból a Bajnokok Ligájában. Négy mérkőzésen négy győzelem egészen lenyűgöző mérleg; ezt a helyén kell kezelnünk és értékelnünk, de továbbra is ébernek kell maradnunk. Még szükségünk van egy pontra, a célunk pedig természetesen nem más, mint hogy a csoport első helyén végezzünk.

 

Spanyolországban a Barcelona folytatja megállíthatatlan sorozatát a tabella élén. Sikerült újabb három pontot szerezniük egy nehéz mérkőzésen a Sevilla ellen. Úgy tűnik, olyan sorozatban vannak, ahol rutinból is képesek megnyerni egy-egy mérkőzést. Mellettük nagyon erős teljesítményt nyújt a Valencia is; nagyon megbízható csapat képét mutatják, a szurkolók pedig újra teljes vállszélességgel a csapat mögött állnak, ennek pedig nagyon örülök. A Real Madrid is győzni tudott a Las Palmas ellen, így tartani tudták a lépést az előttük álló két csapattal. A bajnoki cím másik esélyese, az Atletico sem szakadt le, késői góljuknak köszönhetően ugyanis győzni tudtak a Riazorban.

 

Legyen szép hetetek. Ölelés,

 

Juan

 

UI: Gratulálok honfitársamnak, Rafael Nadalnak, aki megőrizte ATP listavezető pozícióját az év végére. Nem tudom abbahagyni a fáradhatatlan lelkületének dicséretét. Számos szempontból referenciapontot jelent számunkra az ő személye.


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!