Mourinho a Uniteddel tervezi jövőjét

A Manchester United menedzsere, José Mourinho hosszútávú jövőjével kapcsolatos spekulációk ellenére is folytatja tervezgetését a következő átigazolási időszakra.


A Sky Sports News úgy tudja, Mourinho továbbra is a klubnál tervezi jövőjét, a válogatott szünetet pedig játékosok megfigyelésével tölti.

 

Úgy tudni, hogy számos európai mérkőzésen lesz jelen személyesen, annak érdekében, hogy megfigyelje potenciális célpontjait a januári átigazolási időszakot megelőzően.

 

A The Sun csütörtökön jelent meg azzal a szalagcímmel, hogy a Manchester United vezetősége 'attól fél, hogy Mourinho jövő nyáron a Paris Saint-Germainhez távozik'.

 

 

Mourinho nemsokára elér tavaly májusban aláírt hároméves manchesteri szerződésének felezőpontjához, a hosszabbításával kapcsolatban azonban nem egyeztek még meg.

 

Természetesen nem véletlen, hogy a portugál menedzsert szóba hozzák a párizsiakkal, nemrég ugyanis így beszélt arról, mi történik a PSG háza táján:

"Jelenleg Párizsban valami nagyon különleges történik. Varázslat, minőség, fiatalság - ez fantasztikus."

 

Mourinho ennek kapcsán még azt is elárulta, nem számít arra, hogy a United kispadjáról vonulna nyugdíjba, bár később tisztázta, hogy ezzel arra gondolt, hogy számára elérhetetlen távolságra van az az idő, amit Sir Alex Ferguson vagy Arsene Wenger eltöltött a Manchester United, illetve az Arsenal kispadján. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!