Mata blogja: Nagyon fontos hónapok következnek

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában ezúttal a válogatott szünet utáni első mérkőzésre, a Newcastle elleni bajnokira tekint előre.


Üdv mindenkinek,

 

Néhány napra kikapcsolódtam a futball körforgásából. Mint tudjátok, jelenleg pont egy újabb válogatott szünet kellős közepén járunk, így a kluboknak van egy kis szusszanásnyi idejük, én pedig kihasználtam a lehetőséget az utazásra és hogy meglátogassam a családomat, illetve a barátaimat. Mától kezdve azonban visszatértünk az edzőpályára, gondolatainkban pedig első sorban a Newcastle meccs jár, de nem szabad figyelmen kívül hagynunk azt sem, milyen fontos hónapok állnak előttünk, amelyek tele lesznek mérkőzésekkel, gondolok itt különösen a karácsonyi időszakra. Amikor a szezon feléhez közeledve eljönnek ezek a pillanatok, kulcsfontosságú lesz, hogy a csapat jó formában legyen.

 

Visszatérve a Newcastle elleni, szombati bajnokira, mint tudjátok, ők sokkal többek az angol futballban, mint egy frissen feljutó csapat. Egy fontos klub, tele spanyol kapcsolódási pontokkal, mint például Rafa Benitez, akivel volt szerencsém együtt dolgozni a múltban; jó lesz vele újra találkozni. Reményeim szerint sikerül jó teljesítménnyel előrukkolnunk, és a három pontot otthon tartva megerősíthetjük azt a gondolatot, hogy az Old Trafford egy erődítmény számunkra ebben a szezonban. Ez kulcsfontosságú szempont lehet azzal kapcsolatban, hogy képesek legyünk megtartani pozíciónkat a tabella élbolyában.

 

 

Néhány nappal ezelőtt Duncan Watmore személyében újabb futballistát köszönthettünk a Common Goal köreiben, így egy fiatal, remek játékos csatlakozott a kezdeményezésünkhöz :-) Korábban a Manchester United kötelékébe tartozott, és biztos vagyok benne, hogy sokat hozzá tud majd tenni a projektünk sikeréhez. Emellett szeretném üdvözölni az amerikai válogatott Chris Wondolodwskit is a fedélzeten, aki az első MLS-játékosként csatlakozott hozzánk. A családunk pedig csak egyre gyarapszik!

 

Most elköszönök tőletek, legyen szép hetetek!

 

Ölelés,

 

Juan

 

UI: Gratulálok a fenomenális Marc Marqueznek a MotoGP világbajnoki címéhez. Ő egy kimagasló képességű pilóta, aki folyamatosan történelmet ír, fiatal kora dacára. Nagyszerű vagy Marc!


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 12. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!