Mourinho: Nincs bajom Benitezzel

Jose Mourinho a szombati mérkőzés előtt tagadta, hogy harag lenne közte és a Newcastle United menedzsere, Rafa Benitez között.


Mourinho ezt annak ellenére jelentette ki, hogy a páros számos alkalommal összeszólalkozott azt követően, hogy 2005-ben a Benitez vezette Liverpool felülkerekedett a Chelsea együttesén a Bajnokok Ligája elődöntőjében Luis Garcia vitatott győztestalálatának köszönhetően.

 

Ezt követően folytatták egymás sértegetését, miközben mindketten megjárták a Real Madrid, Chelsea és Inter Milan kispadjait, azonban Mourinho elmondása szerint tiszteli spanyol kollégáját.

 

"Nem hinném, hogy Rafaellel rivalizáltam, sokkal inkább volt ez rivalizálás a klubjaink között és nem pedig közöttünk" - mondta a Manchester United menedzsere a Sky Sports-nak adott exkluzív interjúja során.

 

 

"Ugyanabból a generációból származó edzők vagyunk mindketten, ugyanabban a szezonban érkeztünk Angliába és mindketten sikeresek voltunk az európai kupasorozatokban."

 

"Nem sok menedzser nyerte meg a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is. Mi azon kevesek közé tartozunk, akiknek ez sikerült."

 

"Természetesen a Liverpool és a Chelsea között a nagy meccsek hevében élesedik a rivalizálás, én azonban tisztelem őt, a tehetségét, a karrierjét, és szeretném azt hinni, hogy ő is ugyanígy érez."

 

Mindkét együttes úgy vág neki szombati összecsapásuknak, hogy legutóbbi három bajnoki mérkőzésükből egyet nyertek meg, így a második helyezett Manchester United nyolc pontos hátrányba került a városi rivális Cityhez képest, míg a Newcastle a 11. helyen áll, öt ponttal megelőzve a 18. helyezett West Hamet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!