Owen nem távozik

Sir Alex Ferguson kizárta annak a lehetõségét, hogy az Aston Villa újdonsült menedzsere, Gerard Houllier és egykori játékosa, Michael Owen újra közös célokért küzdhessen.


Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Houllier a hét elején kifejezte azon vágyát, miszerint örülne, ha lehetõsége adódna újra együtt dolgozni Michael Owennel, miután hat sikerekben gazdag élvet tölthettek el együtt a Liverpoolnál.

 

 

 

 

A hírre azonnal kaptak a brit sajtóban is, akik összehozták (nem teljesen jogtalanul) a 30 éves csatár kevés játéklehetõségét a francia menedzser érdeklõdésével, így már el is képzelték, amint januártól Villa-mezben szaladgál majd Gabriel Agbonlahor éktársaként.

 

Csakhogy, Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere nem tervezi az aranylabdás támadó elengedését és biztosította az egykori Real Madrid játékost, hogy megfogja kapni a megfelelõ mennyiségû lehetõséget ebben a szezonban.

 

"Nem vagyok biztos benne, hogy Gerard tényleg megakarja szerezni, de csak az idejét pocsékolja, ha mégis" - kezdte Ferguson a The People-nek.

 

"Megértem Michael frusztráltságát, de Dimitar Berbatov nagyon jól kezdte az idei szezont."

 

"Kezdõként fog pályára lépni a Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen szerdán és a szezon további részében is biztosítani fogom számára a megfelelõ mennyiségû játéklehetõséget."

 

Michael Owen mindössze öt alkalommal léphetett kezdõként pályára a Manchester Unitedben 2009-es Old Traffordra igazolása óta, és eddig csak háromszor léphetett pályára csereként ebben az idényben, illetve az elsõ félidõben kapott lehetõséget a Community Shield-döntõben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!