Ibra még nem tud kezdeni

A Manchester United menedzsere, José Mourinho elmondása szerint Zlatan Ibrahimovic a szerda esti Basel elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen ismét a kispadon fog kezdeni.


Sérülését követően ismételten egészséges a svéd csatár, múlt szombaton pedig 15 perc erejéig újra pályára léphetett, amikor a Vörös Ördögök 4-1 arányban legyőzték a Newcastle Unitedet hazai pályán a bajnokságban.

 

Mindazonáltal Mourinho nem gondolja, hogy 36 éves játékosa készen állna már arra, hogy a kezdő sípszótól a pályán legyen, bár arra készül, hogy egy ponton becseréli majd Svájcban.

 

"Zlatan a kispadon kezd holnap" - mondta tegnapi mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóján a portugál szakember.

 

 

"Játékra van szüksége, számunkra pedig nagyon hasznos tud lenni."

 

"Ha győztes pozícióban vagyunk, mint ahogy a Newcastle ellen is voltunk, akkor szükségünk van rá a pályán, mert jól tartja a labdát és a passzokkal is remekel. Hajlamos visszahúzódni a labdákért, amellyel stabilitást adhat a csapatunknak."

 

"Ha a csapat nem áll nyerésre, akkor is fontos a jelenléte a pályán, az pedig pozitívan hathat rá, hogy együtt játszhatnak (Romelu) Lukakuval."

 

"Alapvetően játszani fog, és azt is kimerem jelenteni, hogy egy kicsit több lehetőséget fog kapni, mint az előző meccsen kapott erre."

 

"15 perc helyett inkább 20-25 percet mondanék. De egyelőre még nincs olyan állapotban, hogy kezdőként felmerülhessen a neve."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

FC Basel - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!