Griezmann: A United egy lehetőség

Az Atletico Madrid támadója, Antoine Griezmann elismerte, továbbra is "lehetséges", hogy a Manchester Unitedbe igazoljon.


A francia válogatott játékost az elmúlt nyáron folyamatosan szóba hozták egy esetleges Old Traffordra igazolással, ő maga pedig konkrétan úgy nyilatkozott, ennek az esélye "tízes skálán hatos".

 

Ehhez képest inkább meghosszabbította szerződését Spanyolországban, de új önéletrajzi könyvében leírja, hogy a váltás gondolata továbbra is ott van a fejében.

 

"Júniusban meghosszabbítottam a szerződésemet. 2022-ig a klubhoz kötődöm" - írja Griezmann, akinek formája az utóbbi hetekben eléggé leromlott.

 

 

"Bár a címekről és a trófeákról talán így lemaradok, itt mindenem megvan ahhoz, hogy boldog lehessek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy napon ne váltanék."

 

"Még nem hoztam döntést ezzel kapcsolatban. Számos különböző tényező befolyásolja ezt. Nem tudok az időjáráson kívül semmit felhozni Anglia ellen. A Manchester United egy lehetőség."

 

"De ahogyan eddig, úgy most is szeretném megismételni, hogy boldog vagyok a Atleticonál. Nagyszerű edzőm és csapattársaim vannak, akik folyamatosan a jövőmről kérdezgetnek. Nem zárhatok ki semmit."

 

Griezmann ebben a szezonban eddig csak háromszor tudott eredményes lenni az Atleticoban, ami eléggé csekély szám az előző idényben szerzett 26 találatához képest - amelyek közül az előző szezon ezen szakaszában már kilencnél járt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!