Mourinho újabb csörtéje az angol válogatottal

José Mourinho friss kritikával illette az angol válogatottat, mivel szerinte az illetékesek nem tájékoztatták a Manchester Unitedet a Phil Jonesnak beadott fájdalomcsillapító injekciókról míg a nemzeti csapattal készült.


Jonesnek a legutóbbi válogatott szünet közben kellett visszatérnie klubcsapatához, miután ismételten kiújult combsérülése.

 

A 25 éves játékost a Németország elleni gól nélküli döntetlenre végződő találkozó első félidejének közepén kellett lecserélni, azt követően, hogy a kezdőrúgást megelőzően hat helyi érzéstelenítő injekciót kapott a Wembleyben.

 

Jones ezután kihagyni kényszerült a Manchester United szombati, Newcastle elleni bajnoki győzelmét, amely azonnal kritikát zúdított az angol válogatott nyakába Mourinhotól, aki szerint vele nem egyeztettek játékosa injekciózásáról.

 

Amikor arról kérdezték, hogy beszélt-e Gareth Southgate angol szövetségi kapitánnyal, Mourinho így felelt:

"Nem. Szerintem ezt az orvosoknak kell egymás között megbeszélniük, én pedig nem vagyok az."

 

 

"Én csak a saját csapatorvosunktól kaptam információt, amely az volt, hogy az edzőtábor kezdetén a válogatottól konzultáltak vele egy kisebb probléma kapcsán Phil Jones térdében."

 

"De ezen kívül nem volt több kommunikáció. Minket nem értesítettek a helyi érzéstelenítő injekciókról. Ezt leszámítva nincsen miről beszélnem Southgate-tel. Minden jót kívánok neki és szeretném, ha sikeres lenne."

 

Southgate úgy döntött, hogy a novemberi barátságos mérkőzésekre készülő keretében nem számít Chris Smallingra, amely kapcsán Mourinho viccesen megjegyezte, ő örülne, ha a szövetségi kapitány a jövőben is elfelejtené felírni listájára védője nevét.

 

 

"Remélem, hogy nem kap majd helyet a keretben, mert ha valaki majd megsérül, az pont ő lesz" - tette hozzá a portugál menedzser, aki élénken kritizálta a United bajnoki riválisait, amiért különböző indokokkal gyakorta kimentik legnagyobb sztárjaikat az angol válogatott felkészülési mérkőzéseiről.

 

"Jones sérülten tért vissza hozzánk, ami egy valós probléma, nem pedig olyan, amivel csak szerdán nem lehet játszani a válogatottban, szombaton a klubcsapatban azonban igen."

 

"A mi játékosaink válogatottbeli sérülései valódi sérülések. Jones nem játszik szerdán, és annyit elöljáróban elárulhatok, hogy szombaton se fog, úgyhogy ezt nevezhetjük komoly problémának."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!