Minden hazai meccs olyan, mint egy kupadöntő

Ander Herrera szerint a Manchester United nem engedheti meg, hogy hazai pályán pontot engedjen ki a kezéből, ha azt akarja, hogy esélye legyen a bajnoki címre.


A United ma délután a Brightont fogadja az Álmok Színházában. Eddig a szezon során mind a hat, hazai bajnokiját megnyerte Jose Mourinho csapata, lőtt 19 gólt és csak egyet kapott.

 

A múlt heti, Newcastle elleni 4-1-es siker után a Vörös Ördögök magabiztosan várják a Sirályokat és remélik, hogy a Manchester City nyolc pontos előnyét - ha átmenetileg is - sikerült öt pontra csökkenteni. A városi rivális vasárnap lép pályára a Huddersfield otthonában.

 

"Otthon nyertünk kell!" - mondta Herrera a Soccer Saturday-nek. "Az Old Traffordon nem adhatunk senkinek semmit. Ha minden trófeáért harcban akarunk lenni, az Old Traffordon minden meccset döntőként kell felfogni. Minden hazai találkozót meg kell nyernünk! Jó példa volt erre az előző héten játszott találkozó, most pedig a Brighton jön, mindent bele kell adnunk. Most aláírnám, hogy minden meccsünket 1-0-ra megnyerjük otthon."

 

"Persze, próbálunk a lehető legjobban játszani, de a legfontosabb, hogy megnyerjük a meccseinket."

 

A United erősödik Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic és Marcos Rojo visszatérésével, de valószínűleg csak a francia középpályás kerül be a kezdőcsapatba.

 

"Ők nagyon fontos szerepet játszanak a pályán" - folytatta a baszk labdarúgó. "Egy védő, egy középpályás és egy csatár, erősebbek vagyunk velük. Ibra úgy érzi magát visszatérése miatt, mint egy gyerek. 36 éves, de hatalmas vággyal és ambícióval rendelkezik, azt akarom, hogy az ilyen játékosok legyenek mellettem."

 

 

"A legjobb játékosokkal akarok játszani, Paul pedig az egyik legjobb."

 

Összességében a United jó formában van a bajnokságban, mint ahogy a Bajnokok Ligájában és a Ligakupában is. És bár a lemaradás igen nagy a Premier League-ben, Herrera szerint az angol bajnokság kiszámíthatatlan természetéből adódóan még simán elkapható a City.

 

"Minden mérkőzést meg akarunk nyerni, ez a filozófiánk. Arra kell gondolnunk, hogy mi vagyunk a Manchester United és minden trófeáért harcolnunk kell. Jó helyzetben vagyunk a bajnokságban, a tabella elejét űzzük. A Man City eddig nagyon erős, de a Premier League mindig ad esélyt számodra, hogy elkapd őket, ennek pedig csak egyetlen módja van, nyerni kell a találkozókat."

 

"Nem gondolunk a vetélytársakra, a többi meccsre, csak a Brighton elleni összecsapásra, majd a Watfordra, utána pedig az Arsenalra."

 

"Bejutottunk a Ligakupa negyeddöntőjébe, jók voltunk eddig benne, a Bajnokok Ligájában öt mérkőzésen 12 pontot szereztünk, ami nagyon jó. De tudnunk kell, melyik klubot képviseljük és meg kell próbálni minden mérkőzést megnyerni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

Premier League 13. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!