Jose elégedetlen volt Mickivel

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere úgy véli, Henrikh Mkhitaryan ott lehet a Brighton elleni bajnoki keretében, de figyelmeztette támadóját, javulnia kell, mert amit az utóbbi időben mutatott, az kevés volt a kezdőcsapathoz.


Mkhitaryan a szezon elején rendszeresen kezdőként léphetett pályára és az Everton, valamint a CSZKA Moszkva ellen is betalált. Azonban a Chelsea elleni, 1-0-ra elvesztett rangadón már 60 perc után lehozta őt a menedzser és azóta sem a Newcastle, sem a Basel elleni találkozókon nem került a keretbe.

 

"Nem voltam elégedett a teljesítményével" - nyilatkozta Mourinho a tegnapi sajtótájékoztatóján. "Nem egy vagy két mérkőzésről beszélek, hanem három, négy vagy akár öt találkozóról. Nagyon jól kezdte a szezont, de aztán lépésről-lépésre halványult."

 

"A gólszerzés, gólpasszok kiosztása, az ellenfélre ható nyomás, a pálya támadó részében történő labdaszerzések, mind olyan tényezők, melyek egyre inkább visszaestek."

 

"Ez pedig elég volt, hiszen mások azért dolgoznak, hogy esélyt kapjanak, mindenki ezért gürcöl, szóval ez ennyire egyszerű."

 

 

Amennyiben az örmény lehetőséget kap, úgy a portugál szakvezetőnek valaki mást kell kihagynia.

 

"Az utolsó pár meccsen Mkhitaryan került ki és mások játszottak ott, ahol általában ő játszott. Úgy vélem, elég korrekt, hogy holnap Mkhitaryan visszatér."

 

Amikor arról kérdezték, vajon bekerül-e az örmény a kezdőcsapatba, Mourinho csak ennyit mondott: "Nem tudom."

 

"Biztosan visszatér a keretbe, ez pedig azt jelenti, valakit ki kell hagynom a keretből. Talán a következő sajtótájékoztatón, a holnapi meccs után arról fognak kérdezni, miért maradt ki X, vagy Y, de ilyen az élet. Teljesítened kell!"

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

Premier League 13. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!