Mourinho: Lukaku mentalitása fantasztikus

A Manchester United menedzsere, José Mourinho kijelentette, nem érdekli, ha Romelu Lukakunál nem jönnek a gólok, hihetetlen munkabírása ugyanis nagyon sokat tesz hozzá a csapat teljesítményéhez.


A belga válogatott csatár a United legutóbbi 10 mérkőzésén csak egyszer tudott eredményes lenni, pocsék kapu előtt formája ellenére a csapata azonban bőszen gyűjtögeti a pontokat a bajnokságban.

 

Ashley Young megpattanó lövéséből született góllal José Mourinho alakulata minimális, 1-0-s győzelmet aratott szombaton a Brighton elleni hazai mérkőzésen, a portugált azonban nem különösebben foglalkoztatja első számú csatárának utóbbi időben látott szenvedése.

 

"Az utolsó percig harcolt, és ugyanúgy zárt vissza, mint ahogy az első percben, szóval szerintem a mentalitása megkérdőjelezhetetlen" - kezdte a menedzser Lukakuról.

 

"Az, ahogyan a gól előtt Romelu kiharcolta a szögletet, és ahogyan a mérkőzés végén baloldali védő poszton szerelt - ez az a mentalitás, amit elvárok."

 

"Sajnos nem minden játékos ugyanilyen. A játékosok is emberek, az emberek pedig különböznek. Minden ember egyedi eset."

 

"Néhányan képesek a határaik feszegetéséig elmenni erőfeszítéseik során, néhányan pedig akár több tehetséggel megáldva is képtelenek erre."

 

"Szóval Romelu számomra fantasztikus. Ha nem lő gólt, engem az se érdekel."

 

 

Az utóbbi hetekben gyakran fogalmazott meg kritikát a Vörös Ördögök szurkolóival kapcsolatban Mourinho, a szombati Brighton elleni meccset követően azonban dicsérettel illette őket.

 

"Őszintén szólva eléggé meglepő volt számomra, de azt kell hogy mondjam, a szurkolóink fantasztikusak voltak" - tette hozzá.

 

"Voltak olyan hazai meccseink, ahol nagyon-nagyon jól játszottunk, mégis közömbösek voltak."

 

"Most viszont teljes vállszélességgel a csapat mögött álltak. A csapat nem játszott jól, 0-0 volt az állás, ők mégis támogatták a csapatot és a játékosokat."

 

"Problémáink voltak egy újonc csapattal, a Brightonnal az utolsó percekig az Old Traffordon, de a szurkolók a csapat mögött álltak mindvégig."

 

"Nagyon örülök neki, hogy támogatásukkal győzelemhez segítették a csapatot és a játékosokat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!