Csapathírek a Watford meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho már a kedd esti, Watford elleni Premier League összecsapásra készíti fel játékosait, amely kapcsán számba veszi lehetőségeit.


A Vörös Ördögök az elmúlt két fordulóban változatlan kezdőcsapattal álltak ki a bajnokságban a Newcastle és a Brighton ellen aratott győzelmek során, a Lódarazsak elleni, várhatóan küzdelmes idegenbeli találkozóra azonban változhat a csapat összetétele.

 

Marcos Rojo, Paul Pogba és Zlatan Ibrahimovic is visszatért a bevethető játékosok közé, csakúgy, mint Michael Carrick, aki szívében történt beavatkozása után már közel áll ahhoz, hogy száz százalékos erőnléti állapotban legyen. Arra is megvan a remény, hogy Eric Bailly is hamarosan hadrendbe állhat, és Phil Jones is már jól halad rehabilitációjában, azt követően, hogy az angol válogatottnál kiújult egy korábbi sérülése.

 

Előfordulhat, hogy a portugál menedzser kissé védekezőbb felfogásban küldi majd pályára övéit, ugyanis a Newcastle és a Brighton ellen is nagy terület jutott az ellenfél ellentámadásainak, amelyek kapcsán így nyilatkozott a szombati meccs után:

"Nehéz volt Pogba és Matic számára nyomás alatt tartani az ellenfelet. Marcus [Rashford] és Anthony [Martial] nem rendelkezik még megfelelő taktikai eszköztárral ahhoz, hogy tudják, miként kell csökkenteni a területet a szélső védő és a szélső középpályás között, így még Paullal is többször bajban voltunk."

 

Pogba szombaton végigjátszotta a 90 percet, annak ellenére, hogy Mourinho nemrég még arról beszélt, közel sincs száz százalékos erőnléti állapotban, közben a másik oldalon pedig visszatérhet három mérkőzéses eltiltásából a középcsatár, Troy Deeney. Younes Kaboul, Isaac Success, Nathaniel Chalobah és az egykori Unitedes Craig Cathcart sem bevethető a Watfordnál, Kiko Feminia azonban visszatérhetett a csapatba a Newcastle ellen idegenben aratott 3-0-s siker alkalmával.

 

 

"A Watford elleni előző szezonbeli mérkőzésünkön nagyon csalódott voltam, mert az első góljukat megelőzően valaki gyakorlatilag kórházba küldte Martialt a megmozdulásával, a bíró azonban mégis továbbot intett" - emlékezett vissza Mourinho.

 

"Emiatt nagyon csalódott és feldúlt voltam."

 

"Szerintem a Watford sokat lépett előre. Tele van a keretük remek játékosokkal, ami egy középcsapatnál nem általános dolog. Nagyszerű edzőjük van, és rengeteget fejlődtek az előző szezonhoz képest."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Watford - Manchester United

Premier League 14. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!