Manchesterben nem unatkoznak az orvosok

A szokásosnál is több munkával kell szembe néznie a Manchester United orvosi stábjának az elkövetkezendõ napokban, miután a a csapat sérültjei, különösen a védelemben, megsokszorozódtak.


A Vörös Ördögök tegnap a Marseille elleni BL-mérkõzés elsõ félidejében vélhetõleg térdínszalaghúzódás miatt elvesztették John O'Shea-t, majd a helyén pályára lépõ Rafael a második félidõben hagyta el idõ elõtt a pályát, valószínûleg hasonló probléma okán.

 

Mindenképpen szerencsétlen dolog egy mérkõzésen két játékost is sérülés miatt lecserélni, ám Sir Alex Fergusonnak amiatt is lehet fájó pont két védõjének elvesztése, ugyanis a csapat hátsó alakzatából már a franciák elleni nyolcaddöntõ elõtt is hiányzott a csapatkapitány, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand vádli-, míg a középpályáról Anderson térd-, Park Ji-sung pedig térdín sérülés miatt.

 

Aztán jött a hír a kezdõrúgás elõtt nem sokkal, hogy a télen szerzõdtett Anders Lindegaard térdmûtétje miatt öt hetes pihenõre kényszerül.

 

A skót menedzsernek most "ki kell várnia" és reménykedni a helyzet jobbra fordulásában, de talán Jonny Evans visszatérhet a csapatba a szombati Bolton Wanderers elleni bajnokira.

 

 

"Jonny edzésbe állt ezen a héten, úgyhogy remélhetõleg szombaton már számíthatok rá" - kezdte Sir Alex a MUTV-nek.

 

"Ha túl leszünk a Bolton elleni mérkõzésen, akkor lesz két hetünk a válogatott mérkõzések miatt, hogy összeszedjük magunkat, és egy kicsit rendezzük a sorainkat."

 

"Ha megnézzük, hogy milyen mérkõzéseink voltak az elmúlt hetek során - a Chelsea, és a Liverpool ellen idegenben, az Arsenal ellen otthon, majd a Marseille ellen a BL-ben, akkor láthatjuk, hogy a játékosaimra nagy teher nehezedett."

 

"A játék manapság megszokott ritmusa meglátszik a játékosaim egészségügyi állapotán is."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!