A mérkőzés legjobbja: Ashley Young

Ashley Youngot választották a mérkőzés legjobbjának a szurkolók a Twitteren, miután két csodálatos gólt szerzett a Watford elleni 4-2-es diadal során.


A "18-as"-nak volt győztes találata a Brighton ellen, de azt végül öngólnak írták. Azonban kedd este két lenyűgöző gólt szerzett az első félidőben - egy lapos lövést a 16-os szélétől és egy nagyszerű 23 méteres szabadrúgást.

 

A jó formában lévő angol - aki zsinórban tizedik Premier League mérkőzésén kezdő - állandóan veszélyeztetett a bal oldalon és az elért teljesítményével kivívta az MUTV szakértőinek jelölését a mérkőzés legjobbja díjra.

 

 

Young lett az első a Twitteres szavazáson is 77 százalékkal, Jesse Lingard (17) és Paul Pogba (6) előtt.

 

A bal szélső így nyilatkozott a duplájáról a BT Sport-nak: "Természetesen, mindig jó érzés gólt szerezni. Ezt már régóta nem tettem meg. Az előző mérkőzésen próbálkoztam szerezni, de ma egyértelműen én szereztem kettőt."

 

"De ma az volt a legfontosabb, hogy megszerezzük a három pontot. Nagyon nehéz idejönni és elégedettek vagyunk, hogy három ponttal távozhattunk."

 

Youngnak, a keddi nyitógólja volt az első, mindenen sorozatot figyelembe véve, a Vörösök színeiben a 2015/16-os szezonbeli Bournemouth elleni utolsó fordulós, 3-1-es győzelem óta. Reméli, hogy tudja folytatni lenyűgöző formáját, amikor egy másik nehéz mérkőzésen kell szembenézniük az Arsenal ellen az Emirates-ben szombaton este.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League 15. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!