Lindelöf: Mindennap tanulok a Unitednél

Victor Lindelöf elismerte, a Premier League sokkal keményebb bajnokság, mint a portugál Primeira Liga, az egykori Benfica védő azonban felfedte "minden egyes nap tanul", miután nagyon szoros köteléket alakított ki José Mourinhoval és Manchester Unitedes csapattársaival.


A svéd válogatott játékost, mint az egyik legmagasabbra taksált fiatal európai védő igazolták le a Vörös Ördögök, az új, angliai környezethez való alkalmazkodásához pedig időt adtak neki.

 

Az elmúlt hónapban azonban számtalan kiváló produkcióval nyűgözte le a szurkolókat, és úgy tűnik, lépésről-lépésre halad célja felé.

 

Victor ugyanis előbb a Brighton & Hove Albion elleni hazai bajnokin a mérkőzés legjobbja címet érdemelte ki, majd a Watford és az Arsenal elleni idegenbeli összecsapásokon a hátsó védőhármasban nyújtott kiemelkedőt.

 

Most azonban célja már nem más, mint hogy első helyen továbbjutáshoz segítse csapatát a Bajnokok Ligája A-jelű kvartettjéből, amelyet egy kedd esti CSZKA Moszkva elleni pozitív eredménnyel érhetnek el.

 

Az oroszok elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Lindelöf nagy elismeréssel beszélt Mourinhoról és játékostársairól, akik hozzájárultak fejlődéséhez.

 

"Nos, én úgy gondolom, ha valaki egy új klubhoz kerül, annak minden esetben tanulnia szükséges" - kezdte.

 

"Én továbbra is tanulok, minden napom ezzel telik, és minden nap keményen dolgozom, hogy segítsem a csapatot."

 

 

"Sokat beszélek a menedzserrel, aki nagyon jó hozzám, és szerintem rengeteget tanulhatok tőle, ahogyan a stáb többi edzőjétől is. Sokat beszélünk, ez pedig jó nekem."

 

"Az egész csapat nagyon sokat segített nekem. Mindig próbálunk a másik segítségére lenni. Nem tudnék egyetlen egyet kiemelni a nekem nyújtott segítségek közül. Mióta megérkeztem, az egész csapat odafigyel rám és segítenek, bármikor is van rá szükségem."

 

Amikor az angol és a portugál futball közötti különbségről kérdezték, Lindelöf így felelt az Aon Training Complexben:

"Azt kell hogy mondjam, a Premier League sokkal keményebb, mint a portugál bajnokság. A két klubot tekintve is van különbség."

 

"Itt Manchesterben, a Manchester Unitednél a világ legnagyobb futball klubjában játszhatok, ebből kifolyólag pedig sokkal több szem is szegeződik az emberre. Szerintem mind közül ez a legnagyobb különbség."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - CSZKA Moszkva

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!