Welbeck hallgat a jövõjérõl

A fiatal támadó nem hajlandó nyilvánosságra hozi, melyik választás lenne számára a nyerõ.


Danny Welbeck elmondása szerint élvezi a Sunderlandnél eltöltött idõt, de nem tudja, mit hoz a jövõ.

A csatár egész szezonra került kölcsönbe a Wearsidera, ahol hírnevét öregbítette teljesítményével. A Fekete Macskák menedzsere, Steve Bruce szívesen kötne Welbeckkel állandó szerzõdést, ám ez nem csak rajta múlik.

A Manchester Unitednek is van beleszólása, mi lesz a játékos jövõjével, hiszen az õ játékosuk a 19 éves támadó.

Mindenképp meg kell várni, mit tervez a fiatalokkal Sir Alex Ferguson, ám a Vörös Ördögök nem szívesen engednének el egy ilyen tehetséget maguktól.

 


A következõ szezonra is lehetõség lehet egy kölcsönszerzõdés, de Welbeck egyelõre az idei szezonra koncentrál, hogy olyan jól sikerüljön számára a vége, amennyire csak lehet.

"Elégedett vagyok azzal, ami a szezon során történt velem, nagy köszönet jár Steve Brucenak ezért" - mondta Danny.

"Nem hallottam és nem is gondolkoztam azon, mi történik a szezon végét követõen. A szezon hátralévõ részét le akarom játszani és majd május végén elkezdek gondolkozni."

"Heti rendszerességgel játszhattam a Sunderlandnél, ami meg is látszódott a játékomon. Bár vannak negatívumok is. Meglátjuk, mi történik, nem igazán gondolkoztam még ezen. A közelmúltban volt egy beszélgetésem Sir Alex-szel, mikor visszamentem kezelésre." (Egy térdsérülés miatt. - a szerk.)

"Elégedett volt a szezonban nyújtott teljesítményemmel és mondott néhány dolgot, de azt nem mondom el, miket."

"Bármi is történik a jövõben, a sunderlandi igazolásom jól jött. Sokkal magabiztosabb lettem játékosként is és emberként is. Mentálisan is jobb vagyok. Sokat tanultam a Premier Leaguerõl, ami nagy elõny lehet."

Amióta sérülésébõl visszatért, csupán egyszer szerepelt a csapatában, akkor az Arsenal ellen, ám nagyon várja, hogy a Liverpool ellen ismét pályára léphessen.

"Kezdetben nehézkesnek éreztem magam, de nagyon várom, hogy újra pályára léphessek. Jól érzem magam az edzéseken és örülök a játéknak. A Liverpool elleni mérkõzés személyes rangadó a számomra. Jó volt az Arsenal ellen ismét pályára lépni, de az egy hét szünet olyan volt, mintha megint sérült lennék. De szerencsére most jön pár mérkõzés. Az utóbbi mérkõzéseinken kicsit szerencsétlenek voltunk, de a sérülésekbõl felépülõ játékosok hatalmas lökést adhatnak a csapatnak."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!