Neville: Lukaku szenved

Gary Neville szerint Romelu Lukaku szenvedett a Manchester City ellen. Graeme Souness azonban nem ért egyet a korábbi manchesteri csapatkapitánnyal.


David Silva és Nicolas Otamendi találataival Pep Guardiola csapata 2-1-re nyert az Old Traffordon és 11 pontos előnyre tett szert városi riválisával szemben, ráadásul 14 meccses győzelmi szériát tudhat magáénak.

 

Lukaku, a Vörös Ördögök támadószekciójának élén frusztráltnak tűnt és mindkét City-gólban benne volt.

 

A belga csatárnak esélye volt arra, hogy valamit javítson, de a mérkőzés végéhez közeledve öt méterről képtelen volt betalálni, így már kijelenthető, hogy legutóbbi 12 meccse alatt csak két gólt termelt.

 

Neville szerint a csatárnak nincs önbizalma jelenleg.

 

"Ma szenvedett. És nem csak arról beszélek, hogy szenvedett a helyzetkihasználásban, hanem képtelen volt játékban lenni, nem tudott magabiztosan játszani" - mondta Neville.

 

"Nagyon gyorsan túl kell lépnie ezen, mert ő a Manchester United középcsatára. Fiatal srác, de el kell jutnia oda, ahol szerinte lennie kell, mert olyan, mintha jelenleg nem hinne ebben."

 

 

Lukaku a nyáron érkezett az Old Traffordra, miután a United 75 millió fontot fizetett érte az Evertonnak. Jól kezdett új csapatánál, hiszen első hét bajnokiján betalált.

 

Souness szerint Romelu jelenleg nincs a legjobb formában, de ő inkább a középpályásokat hibáztatná azért, amiért nem lő gólokat a belga.

 

"Amikor nagy összeget fizetnek ki érted, mindig rajtad a nyomás, de nem lennék túl kritikus vele" - mondta Souness.

 

"Szerintem ez a csapat miatt van, amiben játszik. Nem David Silvával és Kevin De Bruynével játszik - gyenge labdákat kap. Úgy vélem, a fiú mozog, de nem kap minőségi kiszolgálást."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!